Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kodak Servis Hakkında
Sağol Sedat... bu arada gezenbilir üyelerine ücretsiz servis verilir... gidip yamulmayın KODAK TR ye ;D ;D
ayrıca bu elektroniği beraber okumadık mı kanka ;)
Ynt: Kodak Servis Hakkında
Arkadaşlar Makinemin düşmesinden sonraki il müdakalem:
servisle irtibat kurmaya çalıştım sırasıyla:
servis numaraları kapalı yani çıkmıyor.
ana servis numarasını arıyorsunuz bayan sesiyle saçma sapan bir şeyler diyor ve kapanıyor.
mail attım gelen cevapta makineyi...
Ynt: İleri Seviye Jet Modeller
ooo balsa iyi yine bizim zamanımızda ıhlamur vardı ve balsa süper lüks bir malzemeydi....
o ıhlamur modellerin uçuşu gerçekten mucizeydi :D
Ynt: Nasıl Başlarım ?
selamlar... artık teknolojinin sayesinde illaki bilen biri veya aşırı risk alamk gerkmiyor...
rc simülatör proğramları ile düzenli ve ciddi bir çalışmayla kırımsız uçuş gerçekleştirebilirsiniz...
Ynt: Hangi Model Helikopter
Reha bey duyduğum ve incelediğim kadarıyla Trex ağır basıyor....
ayrıca profesyonel RC grubunda pahalı seçimler en doğru kararlar olmuştur... neticede dünyanın mekezinden kaçamk isteyen uçucuların ; metal yorgunluğu , elektronik ve motor sorunları oldukça fazladır...
Ynt: 20 Yorumdan Önce Dolaşma Hakkı Kısıtlaması Çok Saçma
peki sayın adminim meleketime gtirtemediğim can dostum güzel insan 8) benim daha önce olupta konuların azlığı nedeniyle gümbürtüye giden mesajlarım yüzünden kotanın altında kaldığımı farkettinizmi.... ;D
kaldı 19 ;D ;D
Ynt: Otomobil Logoları
enzo Ferrariye arabanın debriyaj sorunu ile kızıp otomobil üretmeye başlayan Lamborghini de arkadaşının boğa cinslerinin adını ve logosunu kullanıyor... serisinde arkadaşının adına Miura ve contach dışında kullanılan tüm isimler boğa isimleri...
contach da "vay be é gibi...
Arkadaşlar 2b orman arazilerinin satışının iptali ile ilgili Tema vakfının çalışmalarına destek vermeye ne dersiniz?
zira orman kanunlarıyla ormanlarımız elimizden alınmasın... konu ile ilgili http://www.tema.org.tr/2B/index.asp linkine bakınız...
Ynt: Canon vs Nikon
iyi de ben çocukluğumdan beri nikon kullanıyorum.... (biraz eskimiş galiba :D )
ama gerçekten de her ikisinin çoook iyi markalar olduğu ve fotoğrafçılıkta teknikler de dahil birçok unsuru hızle geliştirecek çalışmaları var...
en basitinden nikonun l serisinde bile sahne...
Ynt: İleri Seviye Jet Modeller
sedat haftasonları izmir çiğlide pazar günü uçuşlar yapılmakta...
istanbul ayağı hakkında henüz bilgim yok konuyla ilgili açıklamaları daha sonra yaparım...
ayrıca normal modeller 400 dolar civsrı başlarken jet modeller yaklaşık 5000 dolar cıvar mal oluyor...
Model uçak denince akla hep propeller yani pervaneli modeller geliyor...
Ama son yıllarda teknolojinin bizlere sunduğu faydalardan biride modellerimizi 250 km hıza ulaştırabilen minyatür jet motorları...
bunun sayesinde pahalı ama gerçeğine uygun modeller üretilebilmekte ve gerçek jet sesiyle...
Cuma gecesi harlem İzmir'deydi...
soğuk kış gecesinde hoş zaman geçirdik gelemeyen arkadaşlara yanımdaki makinem zayıftı(nikon l3)
ama güzel bir enstantane.....
NBA oyuncuları nasıl bu kadar iyi zıplıyor sorusuna cevap ;D ;D ;D