cevizkabugu kullanıcısının son içeriği

1. cevizkabugu

Çekme Karavan Tavsiyesi Arıyorum

Bu karavanı kaçırma, az bişey ek bütçe yap taş gibi avrupa karavan.. BURAYA TIKLA
  2. cevizkabugu

Çeki Demiri Fiyatları

Hatırlar gibiyim Auto Hak firması mı takmıştı, çeki demirinden mi yoksa hatalı takılmasından mı sorun çıkmıştı tam hatırlayamadım.. BURADAN
  3. cevizkabugu

Çeki Demiri Fiyatları

Polonya malıydı galibaa sorunlu bir çeki demiriydi.. Daha önce bir araçtan kopmuştu bu marka.. Facebook karavancılar grubunda paylaşıldı konu işlendi 1-2 sene önceydi Tavsiye etmem.. Alman malı en iyisi..
  4. cevizkabugu

Ankara Göksupark Kamp Yapılabilir Otopark

Yücel Bey bu Göksupark'taki güncel ücret ne kadar şu an bilginiz varmı...??
  5. cevizkabugu

Çeki Demiri Fiyatları

Ben de yıllar önce sizin gibi kararsız kalmıştım.. Seçimimi Alman malı Bosal'dan yana yapmıştım.. İyikide öyle olmuş çok ta memnunum.. Kullanmadığım zaman kilidine anahtarı sokup çevirip çıkarabiliyorum, sökmeli takmalı bir model.. Çıkardığımda çeki demiri hiç takılmamış gibi görünüyor.. Ama...
  6. cevizkabugu

Evet sizin 400-450 arası bütçe ile 2021 ve daha yüksek model ithal avrupa karavan alamayacağımız belli oldu.. Yerli olan karavanlara yönelelim.. BU OLABİLİR Mİ.??
  7. cevizkabugu

Bu olabilir bence.. BURAYA TIKLA NOT: Bütçenizi sonradan farkettim, biraz bütçeyi aştık sanırım..
  8. cevizkabugu

Jel Akü Araçtan Şarj Edilirse Ömrü Kısalır Mı

Merhaba; size yardımcı olayım.. Telefonlar araçtan şarj edilirse batarya daha erken boşalmaz.. Aynıdır, siz araçta tam dolmadan çıkardığınızda ya da aracı durdurduğunuzda telefon şarj olmaz telefona giden enerji kesilir.. Batarya ya zarar vermez.. Hatta telefon bataryaları ve aküler araçtaki tam...
  9. cevizkabugu

Bu Yaşta Gelen Karavan Hevesi:)

Aynen katılıyorum..
  10. cevizkabugu

Ruhsatı varmı..??
  11. cevizkabugu

Hayırlı olsun, güzel bir karavana benziyor.. Ancak markasını çıkartamadım.. Avrupa karavana benziyor..
  12. cevizkabugu

Karavandan Ses Gelmesi̇

Çatırdamaya devam edecek, sonra bir gün; patlayacak aynen böyle.. Yapacak bişey yok..
  13. cevizkabugu

Çekme Karavanla Hangi Köprüden Geçmeliyim..??

Aynen benim de bazı geçişlerim de giriş gişem okunmamış daha yakın bir gişden giriş göstermişler.. HGS den düşülmesi gerekenden çok düşük bir ücret düşmüşler, böylece geçiş hediyesi almış gibi oldum.. Tekrar gidersem tekrar giricem aynı yerden Anadolu TEM otoyoluna..
  14. cevizkabugu

Karavan Tavsiyesi Yardım

Malesef bu tür dolaylı ticari dolandırıcık olayları, bir firmanın iflası olarak değerlendiriyor.. Ve insanlara iflas masasına yönlendiriliyorlar, vatandaş bu iflas masasına gittiğinde masada hiç bir şey kalmamış oluyor.. Sonuçta bu tür karavan dolandırıcılığı bir tür ticari dolandırıcılıktır...
  15. cevizkabugu

Çekme Karavanla Hangi Köprüden Geçmeliyim..??

Bence de arada bir kontrol edin, çekme karavanla FSM den geçtiğimde önce 45 TL. görünen geçiş ücreti yaklaşık 1 ay sonra 134 TL. olarak düzeltildi.. A ynı şekilde avrupa TEM ücretide önce otomobildi daha sonra 3 dingil olarak tahsil edildi.. Geçen sene çekme karavanla olan geçişlerimin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,443
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
davidwalk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri