Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Polonya malıydı galibaa sorunlu bir çeki demiriydi.. Daha önce bir araçtan kopmuştu bu marka.. Facebook karavancılar grubunda paylaşıldı konu işlendi 1-2 sene önceydi Tavsiye etmem..
Alman malı en iyisi..
Ben de yıllar önce sizin gibi kararsız kalmıştım.. Seçimimi Alman malı Bosal'dan yana yapmıştım.. İyikide öyle olmuş çok ta memnunum..
Kullanmadığım zaman kilidine anahtarı sokup çevirip çıkarabiliyorum, sökmeli takmalı bir model.. Çıkardığımda çeki demiri hiç takılmamış gibi görünüyor..
Ama...
Evet sizin 400-450 arası bütçe ile 2021 ve daha yüksek model ithal avrupa karavan alamayacağımız belli oldu.. Yerli olan karavanlara yönelelim.. BU OLABİLİR Mİ.??
Merhaba; size yardımcı olayım.. Telefonlar araçtan şarj edilirse batarya daha erken boşalmaz.. Aynıdır, siz araçta tam dolmadan çıkardığınızda ya da aracı durdurduğunuzda telefon şarj olmaz telefona giden enerji kesilir.. Batarya ya zarar vermez.. Hatta telefon bataryaları ve aküler araçtaki tam...
Aynen benim de bazı geçişlerim de giriş gişem okunmamış daha yakın bir gişden giriş göstermişler..
HGS den düşülmesi gerekenden çok düşük bir ücret düşmüşler, böylece geçiş hediyesi almış gibi oldum.. Tekrar gidersem tekrar giricem aynı yerden Anadolu TEM otoyoluna..
Malesef bu tür dolaylı ticari dolandırıcık olayları, bir firmanın iflası olarak değerlendiriyor.. Ve insanlara iflas masasına yönlendiriliyorlar, vatandaş bu iflas masasına gittiğinde masada hiç bir şey kalmamış oluyor..
Sonuçta bu tür karavan dolandırıcılığı bir tür ticari dolandırıcılıktır...
Bence de arada bir kontrol edin, çekme karavanla FSM den geçtiğimde önce 45 TL. görünen geçiş ücreti yaklaşık 1 ay sonra 134 TL. olarak düzeltildi.. A ynı şekilde avrupa TEM ücretide önce otomobildi daha sonra 3 dingil olarak tahsil edildi..
Geçen sene çekme karavanla olan geçişlerimin...