ceyar1978 kullanıcısının son içeriği

1. ceyar1978

Serindere Kanyon Yürüyüşü

Ynt: Serindere Kanyon Yürüyüşü Serindere de 25.07.2010 da yaptığımız yürüyüşümüz çok güzeldi. Bu sıcakta iyi serinledik. Resimleri aşağıdaki linklerden görebilirsiniz. http://serindere2010gezisi.shutterfly.com/
  2. ceyar1978

Trekking Grupları (Marmara)

Ynt: Trekking Grupları (Marmara) İstanbul'lu doğa severlere güzel bir trekking turu düzenleyecek organizatör olmaması çok kötü. Hava şartları müsaitken bir tura katılmak ne güzel olurdu. İzmit-Sakarya yaylaları bu günlerde harikadır. Vakti olan bir arkadaş şu organizasyonu yapabilse keşke...
  3. ceyar1978

Kocaeli Bölgesi Parkur Dosyası

Ynt: Kocaeli Bölgesi Parkur Dosyası ...
  4. ceyar1978

Ynt: Kocaeli Bölgesi Parkur Dosyası Bıçkıdere
  5. ceyar1978

Ynt: Kocaeli Bölgesi Parkur Dosyası ...
  6. ceyar1978

Ynt: Kocaeli Bölgesi Parkur Dosyası Merhaba, Geçen hafta sonu Kocaeli bölgesinde iki gün kamp yapma fırsatını buldum. Gittiğim yer Yuvacık barajı yakınlarındaki Başiskele ilçesinin Kazandere Köyü civarıydı. Gerçekten doğa harikası, bakir bir yer. Çok güzel yürüyüş parkurları var. Bir yandan...
  7. ceyar1978

Mutlu Son Defender 110

Ynt: Mutlu Son Defender 110 Araçları aldığınız yerin kendine ait bir net adresi varsa verebilirmisiniz?
  8. ceyar1978

Mutlu Son Defender 110

Ynt: Mutlu Son Defender 110 Merhaba, Bu araçlar nerede satışta? Kaç tanesi ufak bir harcamayla yola çıkabilir? Gidip görmeye değermi? Biraz bahsederseniz memnun oluruz..
  9. ceyar1978

Satılık Full Masrafsız Defender

Ynt: Satılık Full Masrafsız Defender Fatih bey, Satmaya halen niyetiniz varsaaracın çeşitli açlılardan detay fotoğraflarını bekliyoruz. Araç içi fotoğraflarınıda eklerseniz seviniriz.
  10. ceyar1978

Satılık Land Rover 2.5 90 Dizel Defender

Ynt: Satılık Land Rover 2.5 90 Dizel Defender Araç temiz gözüküyor. 110 arayışı içinde olmasam değerlendirebilirdim. Umarım kısa sürede bir alıcısı çıkar..
  11. ceyar1978

Satılık Defender Kamyonet

Ynt: Satılık Defender Kamyonet Ahmet Bey merhaba, Belirttiğiniz linklerdeki araçlar birbirinden farklı. Aynı araç değiller. Fiyatları da bayağı farklı...
  12. ceyar1978

Satılık 1987 Model Dizel 110 Defender

Ynt: Satılık 1987 Model Dizel 110 Defender Önder bey merhaba, İçinizden gelerek konuştuğunuz çok belli. Bu 110 bayağı canınızı sıkmış anlaşılan. :) En son haldeki resimlerini koyarsanız değerlendirmek isteyenler daha iyi karar verirler.
  13. ceyar1978

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 Hasan Bey' de benim gibi biraz iri yapılı olduğundan şoför nahalinde yer açmak için her yolu denemiş :)
  14. ceyar1978

Lada Niva Almalı mıyım?

Ynt: Lada Niva Almalı mıyım? Evet, aradan uzun zaman geçmiş bunu fark etmiştim. Fakat herkez konudan faydalansın diye sürdürmekte yarar var diye düşündüm. Kararsız olan çok kişi var. En azından karar vermelerinde faydamız olur.. Aynı sorular ile yeni konu açılmasını önlemiş oluruz.
  15. ceyar1978

MT'lere Güvendik, Traktöre Muhtaç Kaldık

Ynt: MT'lere Güvendik, Traktöre Muhtaç Kaldık Üstadların dediği gibi şaseyi oturtmuşsunuz. Yoksa ordan kurtulurdunuz. Aslında araziye çıkmanın en emniyetli yolu en az 2 araç çıkmaktır. Yok ben tek takılmak istiyorum derseniz Vinç şart. Vinç edininceye kadar en azından yanınızda 2 adet kriko...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri