ceycex kullanıcısının son içeriği

1. ceycex

110 DİZEL TEK KABİN KASALI DEFENDER ALIMI YARDIM

Ynt: 110 DİZEL TEK KABİN KASALI DEFENDER ALIMI YARDIM sizde acık kasamı var yoksa kapalı olanındanmı hangisi varsa siz ne koşullarda aldınız neler yaptınız bunlarıda yazarsanız memnun olurum...
  2. ceycex

Ynt: 110 DİZEL TEK KABİN KASALI DEFENDER ALIMI YARDIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ASLINA BAKILIRSA BU KONUDA GELGİTLER YAŞIYODUM AMA ARTIK KALMADI GİBİ BİŞEY COK SAĞOL....
  3. ceycex

Ynt: 110 DİZEL TEK KABİN KASALI DEFENDER ALIMI YARDIM aynı zamanda bunun tente demiri ve tenteside mevcut..
  4. ceycex

Ynt: 110 DİZEL TEK KABİN KASALI DEFENDER ALIMI YARDIM Açıkcası aşagıdaki ressimlerini verdiğim aracı düşüğnüyordun ama yakıt cok fazla denmesi ve sanayiden cıkamazsın demeleri beni cok ürküttü işim gereği ve offroad merakımdan dolayı böyle bi araç işimi görcek gibi görünüyor burda bana...
  5. ceycex

Defendere Light Pod Taktık.

Ynt: Defendere Light Pod Taktık. sahibindene 4900 tl yazmışsınız haberiniz olsun :)
  6. ceycex

Ynt: 110 DİZEL TEK KABİN KASALI DEFENDER ALIMI YARDIM Vallahi şimdi tırstım kafam allak bullak oldu ne yapıçağımı şaşırdım bi mtane 92 model dizelde bulmuştuk oooof oooooof :D
  7. ceycex

Ynt: 110 DİZEL TEK KABİN KASALI DEFENDER ALIMI YARDIM aslına bakarsanız o modellerede baktım ama navaralar benim bütceme göre pahalı araçlar diyerlerinede bakacak olursan cok alcaklar bulancaktaki yollar berbat as250 4x4 vardı onun miyadı doldu kaldiki o tarz bi arabaylada kocaeliye gelme...
  8. ceycex

Pet shop işi ile ve fındık ticareti ile uğraşıyorum 89-92 arası tek kabin kasalı bi defender almak üzereyim ama aslına bakılırsa hem fiyatta uygun hem kafama göre bir tane bulamadım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum ve bu aracın yani kasalısının arazi performansı nasıl offroad'uda cok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri