110 DİZEL TEK KABİN KASALI DEFENDER ALIMI YARDIM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceycex Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,954

ceycex

Yeni Üye
Yer
KOCAELİ/GEBZE
Pet shop işi ile ve fındık ticareti ile uğraşıyorum 89-92 arası tek kabin kasalı bi defender almak üzereyim ama aslına bakılırsa hem fiyatta uygun hem kafama göre bir tane bulamadım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum ve bu aracın yani kasalısının arazi performansı nasıl offroad'uda cok beyeniyorum ve amatörcede olsa yapmak istiyorum şimdiden yardımcı olanlara tesekkür ederim bu arada petshop işim kocaeli gebzede fındıkta giresun bulancakta :smiley:
İLGİLENDİKLERİMDEN BAZILARI BUNLAR

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1991-model-2-adet-lan-rover-defender-110-63928916/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-fuul-bakimli-65073489/detay/

http://www.arabam.com/ikinciel/Ilan/Detay/3780114

http://www.arabam.com/ikinciel/Ilan/Detay/3722177

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3380539

[/b][/i][/b][/b][/i][/u]

Etiketler
Ynt: 110 DİZEL TEK KABİN KASALI DEFENDER ALIMI YARDIM

Tek kabin defenderler , defender ailesi içinde en ucuz olanları temizini hiç aramayın yok. Hemen hepsi idareten toplanmış ,ben olsam 4-5 bine mke den alır toplatırdım. Kaporta masrafı da az olur . Ancak görsel olarak bence en güzeli çift kabin pikapları , bendeki sw yi kestirip çift kabin yapmayı istiyordum ancak tavan , arka camın olduğu bölüm epeyce pahalı 4-5 bin extra tutabilirdi vaz geçtim , sacdan yaptırmak da hoşuma gitmiyor. Arazi performansı konusunda bir şey bilmiyorum ancak ağırlık eşitlendikten sonra sw ile bir farkı olmaması lazım. Selamlar ,kolay gelsin.Yazdıktan sonra aklıma geldi , Trabzonda kışın satlık olan beyaz bir tenteli tek kabin vardı ve araç çok temizdi , araştırmak lazım .
Ayrıca mutlaka pikap tarzı istiyorsanız ve defender hastalığı yoksa , navara , isuzu gibi araçlar aynı paraya mal edilir çok daha konforlu ve rahat arabalar ve yeni modeller .

MehmetTurk' Alıntı:
Tek kabin defenderler , defender ailesi içinde en ucuz olanları temizini hiç aramayın yok. Hemen hepsi idareten toplanmış ,ben olsam 4-5 bine mke den alır toplatırdım. Kaporta masrafı da az olur . Ancak görsel olarak bence en güzeli çift kabin pikapları , bendeki sw yi kestirip çift kabin yapmayı istiyordum ancak tavan , arka camın olduğu bölüm epeyce pahalı 4-5 bin extra tutabilirdi vaz geçtim , sacdan yaptırmak da hoşuma gitmiyor. Arazi performansı konusunda bir şey bilmiyorum ancak ağırlık eşitlendikten sonra sw ile bir farkı olmaması lazım. Selamlar ,kolay gelsin.Yazdıktan sonra aklıma geldi , Trabzonda kışın satlık olan beyaz bir tenteli tek kabin vardı ve araç çok temizdi , araştırmak lazım .
Ayrıca mutlaka pikap tarzı istiyorsanız ve defender hastalığı yoksa , navara , isuzu gibi araçlar aynı paraya mal edilir çok daha konforlu ve rahat arabalar ve yeni modeller .

aslına bakarsanız o modellerede baktım ama navaralar benim bütceme göre pahalı araçlar diyerlerinede bakacak olursan cok alcaklar bulancaktaki yollar berbat as250 4x4 vardı onun miyadı doldu kaldiki o tarz bi arabaylada kocaeliye gelme şansım yok ondan dolayısıyla bu tarz bi araba istiyorum aynı zamanda babam asker emeklisi meslekte olduğu zamanlardan hatırlıyorum keci gibilerdi bilmiyorum göz gecirdinizmi ama bir kaç ilan ling i attım onlardan biri olabilir diye düşünüyorken cevabınız beni ürküttü eğer olurda alırsam ne gibi bi kronik rahatsızlıkları var birde çalıştığım için toplama bi araç yapma şansım cok düşük yapılırken ilgilenme şansım yok...

Defender ile Giresun- Kocaeli yolculuğu mu ? 80 km yi geçmez , öldürür haşat eder sizi . Motor değişeceksiniz + şanzıman dişlilerini değişeceksiniz , hidrolik direksiyon vs ...belki ondan sonra , aşırı yakıtı da cabası bendeki defender 110 sw 100km de 15 litre mazot yakıyor azami sürati 90 km . Defender ilk bakışta "" ucuz"" görünüyor ama bu çok yanıltıcı , 87 model defenderi konforlu yaptırayım derseniz navaradan daha pahalıya mal olacak. Benim içerdeki aracımı 4.250 tl ye almıştım 2 yıl önce , 43000 tl den gidiyoruz daha bitmedi !

MehmetTurk' Alıntı:
Defender ile Giresun- Kocaeli yolculuğu mu ? 80 km yi geçmez , öldürür haşat eder sizi . Motor değişeceksiniz + şanzıman dişlilerini değişeceksiniz , hidrolik direksiyon vs ...belki ondan sonra , aşırı yakıtı da cabası bendeki defender 110 sw 100km de 15 litre mazot yakıyor azami sürati 90 km . Defender ilk bakışta "" ucuz"" görünüyor ama bu çok yanıltıcı , 87 model defenderi konforlu yaptırayım derseniz navaradan daha pahalıya mal olacak. Benim içerdeki aracımı 4.250 tl ye almıştım 2 yıl önce , 43000 tl den gidiyoruz daha bitmedi !

Vallahi şimdi tırstım kafam allak bullak oldu ne yapıçağımı şaşırdım bi mtane 92 model dizelde bulmuştuk oooof oooooof :D

dread' Alıntı:
Slm,verdiğiniz linklerin en son sırada olanı ile ilgilenin derim..

Açıkcası aşagıdaki ressimlerini verdiğim aracı düşüğnüyordun ama yakıt cok fazla denmesi ve sanayiden cıkamazsın demeleri beni cok ürküttü işim gereği ve offroad merakımdan dolayı böyle bi araç işimi görcek gibi görünüyor burda bana yardımcı olurlar die düşündüm ama sağolun iki kişi dişinda bi ses seda yok :smiley: bu aracların belirgin hasarları neler olur alırken şanzımanda ve motorda nerelerine cok dikkat etmem gerekir bu konuda hiç bir fikrim yok otomobil olsa neysede arazi vitesi nasıl test edilir nasıl bakılır hiç bilmiyorum bide bildiğim kadarıyla bunlar kara düzen motor ondanda hiç bir fikrim yok bakalım merakla yardım beklemekteyiz fikirleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim

9.JPG

7.JPG

10.JPG

12.JPG

1.JPG

ayın 17 sinde "mkehurdasan" adresinde de görebileceğin üzere ihale var, bu ihalede orada zibille tenteli bu kasa araçlardan mevcut, 1000 tl teminat yatırdığın her tenteli aracı muhtemelen yine bin küsür lira teklif vererek güle oynaya alabilirsin : )) tavsiyem 2 tane al (maliyeti 3000 civarı olur) birini diğerine yedek parça olarak da kullanabilirsin böylece... şaka yapmıyorum, gayet ciddiyim, 5-6 tl harcayarak kendin bu araçların aynısından toplayabilirsin, ilanlardaki fiyatlara bu kasa gerçekten işin .okunu çıkartmışlar dedirtecek kadar abartılı... selamlar..

euzlu' Alıntı:
ayın 17 sinde "mkehurdasan" adresinde de görebileceğin üzere ihale var, bu ihalede orada zibille tenteli bu kasa araçlardan mevcut, 1000 tl teminat yatırdığın her tenteli aracı muhtemelen yine bin küsür lira teklif vererek güle oynaya alabilirsin : )) tavsiyem 2 tane al (maliyeti 3000 civarı olur) birini diğerine yedek parça olarak da kullanabilirsin böylece... şaka yapmıyorum, gayet ciddiyim, 5-6 tl harcayarak kendin bu araçların aynısından toplayabilirsin, ilanlardaki fiyatlara bu kasa gerçekten işin .okunu çıkartmışlar dedirtecek kadar abartılı... selamlar..

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ASLINA BAKILIRSA BU KONUDA GELGİTLER YAŞIYODUM AMA ARTIK KALMADI GİBİ BİŞEY COK SAĞOL....

yapmayla uğraşmayın, yapılmışı alın.Sinir katsayınız yükselmeden keyif sürün.

yavuz-çelikel' Alıntı:
yapmayla uğraşmayın, yapılmışı alın.Sinir katsayınız yükselmeden keyif sürün.

sizde acık kasamı var yoksa kapalı olanındanmı hangisi varsa siz ne koşullarda aldınız neler yaptınız bunlarıda yazarsanız memnun olurum...

ceycex' Alıntı:
sizde acık kasamı var yoksa kapalı olanındanmı hangisi varsa siz ne koşullarda aldınız neler yaptınız bunlarıda yazarsanız memnun olurum...
Bende station var.Netteki fiyatlardan ucuza aldım.Ancak aldığım arabayı mke'den alsaydım bu haline gelebilmesi için iki misli para ödemem gerekirdi.Yapılmış bir araç almaya çalışsanız mantıklı olur bence, yada işin ehli tamircilere ulaşın, mesela takoser.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Bende station var.Netteki fiyatlardan ucuza aldım.Ancak aldığım arabayı mke'den alsaydım bu haline gelebilmesi için iki misli para ödemem gerekirdi.Yapılmış bir araç almaya çalışsanız mantıklı olur bence, yada işin ehli tamircilere ulaşın, mesela takoser.
Takoser'de yakında kuyruk olur, randevu vermeye başlarlar onlarda:smiley: Ama hak ediyorlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR