chirak kullanıcısının son içeriği

1. C

Satılık - Marmot Eos Tek kişilik çadır

Ynt: Satılık - Marmot Eos Tek kişilik çadır ilan eski ama güncel midir?
  2. C

Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!.

Ynt: Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!. GEçmiş olsun hocam Allah korusun kazaya sebeb olan sorumsuzca ve dikkatsizce yapılan bir yükleme ama canı kurtaran da motorcunun dikkati trafiğe çıkan tüm sürücülerden daha dikkatli olmak zorunda motorcular Kazasız belasız seyirler dilerim tekrar geçmiş...
  3. C

Lütfen Dikkat! Traktörüm Çalındı..

Ynt: Lütfen Dikkat! Traktörüm Çalındı.. gecmıs olsun gezen bilir gezen bulur bence kısa zamanda bulunacaktır bu konuyu daha gorunur bır yere tasısak herkes gorse okusa emınıım bulunur gecmıs olsun
  4. C

Off-Road Trike, Tamamen Kendi El Emeğim

Ynt: Off-Road Trike, Tamamen Kendi El Emeğim süper olmus elinize sağlık kaça mal oldu
  5. C

Samurai Baskı Balata Acil

arkadaşlar acil samurai debriyaj baskısı arıyorum ancak aracım 1600 cc ve bulamadım hiçbiryerde çanakkaledeyim bilgisi olan arkadaşlara cevap yazarlarsa sevinirim aracın şase no sj70303217 motor no G13BA151815 TEŞEKKÜRLER
  6. C

Gökçeada'yı Bayramda Keşfetmek İçin...

Ynt: Gökçeada'yı Bayramda Keşfetmek İçin... bu tura katılan oldu mu ızlenımleri nelerdir merakettim
  7. C

En Güzel Tuvaletler!....

Ynt: En Güzel Tuvaletler!.... kaya ramada wc ust katta super
  8. C

Satılık Suzuki Vitara %100 Diferansiyel Kilidi

Ynt: Satılık Suzuki Vitara %100 Diferansiyel Kilidi hocam 1.6 samurai ye uyarmı bu cıhaz
  9. C

Sizce Hangi Lada Güzel?

Ynt: Sizce Hangi Lada Güzel? sagdaki tank gibi duruyor katılıyorum
  10. C

Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?

Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir? Orkun hocam fotodan anlaşıldıgına göre 59.500 euro fiyatı var bunun tr ye girişi falan sanırım cok malıyetlı olur maliyet performans kıyaslanırsa arazide en iyi olsada tercih edilebilir değil zaten arazı aracı da değil ama bunun la dagı tası...
  11. C

Sj 410 Lift Modifikasyonları Hakkında Bilgisi Olan Var mı?

Ynt: Sj 410 Lift Modifikasyonları Hakkında Bilgisi Olan Var mı? peki hocam b unu yaptırmak yeterli olurmu sanzıman direksiyon mili gibi parcalarda değişiklik gerekiyor mu
  12. C

Sj 410 Lift Modifikasyonları Hakkında Bilgisi Olan Var mı?

Ynt: Sj 410 Lift Modifikasyonları Hakkında Bilgisi Olan Var mı? hocam şekil aynı bu tabii yüksek değil standart fakat model 91 16 motor model numarasını bılmıyorum
  13. C

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) olcay 32 yasındayım yoksa yasımdayım mı suzukı samurai kullanıyorum yakında yukseltme ve lastık degısımı gıbı bırkac ıslem yapacagım kısmet gorusmek dılegıyle
  14. C

En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi?

Ynt: En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi? pist dışında ağaçların arasında kaymayı deneyin üstelik herzaman bol ağaca ihtiyacıımız var
  15. C

İzmit Kartepe Kayak Merkezi

Ynt: İzmit Kartepe Kayak Merkezi kartepede pistin otelden basladıgı kucuk pistte önce kayıyorsun sonra liftle yukarı cıkıyorsun ve otelın birinci katı sıcak su havuzu bikinili bir kız camdan dısarıyı seyrediyor kar yagıyor ve sen liftten inmek için hazırlanıyorsun bu esnada kıza gözün takılıyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri