Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Satılık - Takaslı 2003 Grand Cherokee Overland 2.7 Crd
Aracımı satmaktan vazgeçmiştim ancak, eğer düşünürseniz görüşebiliriz.
Muayenesi 5 gün önce yapıldı, abs sensörü ve motor takozları da değişti muayeneden önce.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bnce yormayın kendinizi alın bi tane 100 amper inci nanogold 930 Cca gayet başarılı. Bende vinç flnda var gayet yeterli
Valla bn değer olarak bilmiyorum ama sabah ilk marşta voltaj göstergeniz 9 A iniyorsa zaten direk arıza lambası yanıp araç korumaya alır kendisini. Buda aküyü değiştirin anlamına geliyor))
Araçların marş motorları 2.7 veya 4.7 farketmeksizin marş esnasında baya akım çekiyor. Özellikle havaların soğumasıyla akükerin Cca(cold cranking amps) değeri düştüğü için şanzuman hata verip kendini korımaya alıyor. Eğer hiçbir sorun yokken akşam sağlam koyduğunuz araç sabah ansızın böyle bir...
Bnmkide çok verimli değil, en kısa sürede bilyasını ve bobini değiştirmeyi düşünüyorum. Ne kadara aldınız çıkma parçayı?
Aşırı sürtünmeden kaynaklanan bir durum. Rulman veya içerisinin mekanizmasının dağılmış olması muhtemel. Ekteki dosyada ayrıntılı anlatımı mevcut. Direk by-pass yapılmasıda mümkün olan bir parça ancak kabin içinde ısınma biraz geç gerçekleşir bilginize.