<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 161188" data-quote="orkunkoc" data-source="post: 1438866"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1438866"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1438866">orkunkoc' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Sabaha karsi 5 gbi arkadasimin aravinda 0 paketli 95A aku vardi onu cafrdim o akuyu denemek adina taktim. Aracin katolüzör iaigi sonmedi... ama sunu farkettik, aku prob basliklari kursundan ve kirik .. tam anlamiyla kutup baskijlarini tutmuyor.... simdi elektrikcoye gdyrm
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Bende 2004 2.7 crd var, 10 aydır bu sorun benimde başımda. 2.viteste takılıyor (kışın -8 derecede) uzun süre 40-50 km hızı geçemeden gittikten sonra kontağı kapatıp tekrar açınca düzeliyordu.Yazın ise (halen de böyle) bazen sabah,bazen akşam çalıştırıp vitese taktığımda küt diye vuruyor ve ışık yanıyor.Anlıyorum ki vites takılı kaldı,kontağı kapatıp tekrar marşa basıyorum arıza ışığı yanık kalsa da vites düzeliyor. Arıza aküde de olabilirmiş.vites kolu altındaki kartın oksitlenmesinde de olabilirmiş. Başka bir blogda bir arkadaş akü değiştirdim arıza devam ediyor deyince akü değiştirmekten vazgeçtim. Sizin yazışmalarınızı merakla bir çırpıda okudum ama en heyecanlı yerinde bitti. Son sayfaları yırtılmış polisiye roman gibi katil kim öğrenemedim. orkunkoc arkadaşım belki bu yazımı görür de bir cevap yazar.</div>