cilgin_erdinc_ kullanıcısının son içeriği

1. C

Turizm Haftası Bisiklet Gezisi (17 Ekim 2010)

Bisiklet severlere duyurulur !!! 17 NİSAN 2010 Cumartesi günü turizm haftası olduğu için trizm müdürlüğü yardımıyla düzenlenen Ordu-Bolanman bisiklet yolumuzu tanıtma amacı ile bisiklet gezimiz wardır. Ordu Emniyet Müdürlüğü yardımıyla polis aracı ile eskort eşliğinde gidilecektir. Gezi yani...
  2. C

17,04,2010 turizm haftası bisiklet gezisi

Bisiklet severlere duyurulur !!! 17 NİSAN 2010 Cumartesi günü turizm haftası olduğu için trizm müdürlüğü yardımıyla düzenlenen Ordu-Bolanman bisiklet yolumuzu tanıtma amacı ile bisiklet gezimiz wardır. Ordu Emniyet Müdürlüğü yardımıyla polis aracı ile eskort eşliğinde gidilecektir. Gezi yani...
  3. C

ORDU ili bisiklet turu

Ynt: ORDU ili bisiklet turu msn ye girebilirseniz orda tanısabılırız :D
  4. C

Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model?

Ynt: Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model? abicim ben şu anda kron xc 1000 2007 model kullanıyorum we hıcc bır sorunum youk bundan önce salcano kullanıyordum we onunla uluslararası bisiklet yarışına gittim ankaraya ondan öncede salcano asoso wardı onunlada yıne alanyaya gıttım yarışı bu...
  5. C

ORDU ili bisiklet turu

Ynt: ORDU ili bisiklet turu msn kaydettım grüşmek üzere
  6. C

Ordu - Turnalık Yaylası (2009 Yayla Sezonunu Açtık)

Ynt: Ordu - Turnalık Yaylası (2009 Yayla Sezonunu Açtık) ewet alpem bisiklette bulabilirsiniz bizi ama yeni yerinde ordu unpa mewkihinde kime sorsanız gösterirler gçrüşmek üzere sizleride aramızda görmerkten mutluluk duyarız
  7. C

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu selam ben ERDİNÇ. ordu doğumluyuum we pedal sewerlerle pedal çevirmeyi cok sewiyorum ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri