Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bisiklet severlere duyurulur !!!
17 NİSAN 2010 Cumartesi günü turizm haftası olduğu için trizm müdürlüğü yardımıyla düzenlenen Ordu-Bolanman bisiklet yolumuzu tanıtma amacı ile bisiklet gezimiz wardır.
Ordu Emniyet Müdürlüğü yardımıyla polis aracı ile eskort eşliğinde gidilecektir.
Gezi yani...
Bisiklet severlere duyurulur !!!
17 NİSAN 2010 Cumartesi günü turizm haftası olduğu için trizm müdürlüğü yardımıyla düzenlenen Ordu-Bolanman bisiklet yolumuzu tanıtma amacı ile bisiklet gezimiz wardır.
Ordu Emniyet Müdürlüğü yardımıyla polis aracı ile eskort eşliğinde gidilecektir.
Gezi yani...
Ynt: Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model?
abicim ben şu anda kron xc 1000 2007 model kullanıyorum we hıcc bır sorunum youk bundan önce salcano kullanıyordum we onunla uluslararası bisiklet yarışına gittim ankaraya ondan öncede salcano asoso wardı onunlada yıne alanyaya gıttım yarışı bu...
Ynt: Ordu - Turnalık Yaylası (2009 Yayla Sezonunu Açtık)
ewet alpem bisiklette bulabilirsiniz bizi ama yeni yerinde ordu unpa mewkihinde kime sorsanız gösterirler gçrüşmek üzere sizleride aramızda görmerkten mutluluk duyarız