Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: DOSOD 2. Koca Yayla Offroad Etkinliği, 2-3-4 Kasım
Insanlar biraz face ye yöneldi diye düşünüyorum birde program hakkında bilgi paylasirsaniz sevinirim arayıp bana soranlar bile var
Ynt: 5. Geleneksel Beykoz Off-Road Oyunları başlıyor. (Yusuf ÖZBEK anısına)
evet iki farklı araç tropy benim tarzım sevdiğim offroad tipi.ayrı günlerde olsaydı ikisinede cherokee ile girerdim ama tamamen farklı tarz olduğu için 2 araç şart
Ynt: 5. Geleneksel Beykoz Off-Road Oyunları başlıyor. (Yusuf ÖZBEK anısına)
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için bu kez aracımızı deyiştirdik daha profesyönel hale geldi bu kez daha fazla heyecan katacağız iki araçlar hem tropiye hem normal klasmana girmeyi düşünüyoruz.ilk hedef olarak...
birdahaki yılı heyecanla bekliyoruz örnek bir organizasyondu yabancılarla yarışmak, farklı araçların olması kaliteyi yükseltti emeği geçen herkese teşekkürler
Ynt: ARDEŞEN OFFROAD OYUNLARI 14-15 TEMMUZ 2012
birdahaki yılı heyecanla bekliyoruz örnek bir organizasyondu yabancılarla yarışmak, farklı araçların olması kaliteyi yükseltti emeği geçen herkese teşekkürler
Ynt: ARDEŞEN OFFROAD OYUNLARI 14-15 TEMMUZ 2012
Sapanca olarak tam kadro oradayız.çok mükemmel bir etkinlik olacak farklı ülkelerden katılımlarla renklenen etkinliklerde tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz allah yardımcınız olsun
Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı
Güzel bir etkinlikti,Sapanca offroad olarak tam kadro ordaydık.etap ve tatlı rekabet çok güzeldi,emeği geçen ve katılan herkese teşekkür ederiz...
Ynt: KOSDER; Sapanca Soğucak Yaylası Offroad Oyunları Görselleri (09 -10 Haziran 2012)
öncelikle etkinliğimize çok uzaklardan gelen rize ardeşen kulübüne ve tüm katılımcılara çok teşekkür ediyoruz.biz bu etkinliğin iyi olabilmesi için elimizden gelen herşeyi yaptık.çok iyi sponsorlar bularak...
Ynt: KOSDER; Sapanca Soğucak Yaylası Offroad Oyunları (09 -10 Haziran 2012)
yarış direktörümüzün verdiği bilgiye göre traktör lastiği hariç bütün lastiklerle yarışmak serbest ayrıca bayanlar katagorisi vardır.fethi eryiğit yarış direktörü
belediye yollarıda yaptı.ulaşımda hiçbir sorun yok.istanbuldere üzerinden tüm araçlar sapaktan 13km sonra soğucak yaylasına ulaşabilirler.
oyunulara telsim ve türkcell baz istasyonu kuruyor tel.iletişim sorunu yok.yayla yolları düzeltiliyor binek raçlarla rahatça ulaşım sağlanacak.