cjj5 kullanıcısının son içeriği

1. C

Satılık Temiz Opel Corsa

arkadaşlar yakında foto da koycam 2007 model siyah opel corsamız satılıktır 26 bınde arac temızdır garaj arabası ilgelenenlerle detayları konuşuruz alıcı olanlar arasın fiyat 23000 liradır . pazarlık yapılabilir tel : 05398921925 sinan
  2. C

Öğrenci İşi Cj

Ynt: Öğrenci İşi Cj mesaja çok güldüm babam da yeni corsa var : ) kaderimiz aynı sanırım
  3. C

Öğrenci İşi Cj

Ynt: Öğrenci İşi Cj bu arada araç sanırım avcılar daydı hiç görmedim bende oralardayım
  4. C

Öğrenci İşi Cj

Ynt: Öğrenci İşi Cj iyi yapmışsın bence de satmamakla daha iyileri olabilir ama ben bu kadar çekicisini daha görmedim (nazarım değmesinde: ) )alıcam mutlaka umarım oldukça yakın bi zamanda olur .
  5. C

Öğrenci İşi Cj

Ynt: Öğrenci İşi Cj sanırım bu araç sahibinden de satılıktı orda görmüştüm ,kazasız belasız kullanırsın inş onunla övünmelisin
  6. C

Öğrenci İşi Cj

Ynt: Öğrenci İşi Cj burdan da bilgi edinip alcaz inş bi cj yorum için tşşkkürler
  7. C

Öğrenci İşi Cj

Ynt: Öğrenci İşi Cj iyi niyetle yazılmış olduğuna emin olmamla beraber bence uzak dur bu sevdadan denmesi hoş değil . daha yeni başlıyoruz morallenmemız lazım dımı , uzak durucam deyipte uzak durulabilcek bi sevdamıdır bu ???
  8. C

Öğrenci İşi Cj

Ynt: Öğrenci İşi Cj öncelikle gerçekten hoşbuldum  aranızda olmak güzel . üye olduktan sonra forum da baya gezindim mesajımı sonra attım . örenğin yorumlarınızdan sonra cj 5 sığamıyacağımı anladım  :) 2 mtre ye 100 kıloyum dersem daha iyi anlaşılabilir sanırım . orkun beyin de dediği gibi...
  9. C

Öğrenci İşi Cj

Ynt: Öğrenci İşi Cj bu araç benim nirvanam
  10. C

Öğrenci İşi Cj

arkadaşlar selam bu ilk mesajım birkaç senedir bende çok ciddi cj sempatizanlığı ortaya çıktı . nerede görsem durup dakikalarca inceliyorum, bu makinalardan bitane de benim olmalı diyorum. kısa keseyim ci cj istiyorum 5 olsa iyi ama sığamıcam sanırım tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum . ayrıca...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri