clamentine kullanıcısının son içeriği

1. clamentine

Hindistan Delhi-jaipu-agra Notları

Hindistan’a ilki 2011 yılı temmuz ayında Delhi-Jodhpur-Jaipur-Varanasi ve ikincisi 2016 yılında nisan ayında altın üçgen olarak geçen Delhi-Jaipur-Agra şehirlerine gittim. İlkinde Qatar havayolları aktarmalı ikincisinde Mahan havayolu ile gitmiştim.Sanırım Mahan havayolu daha uygun.İlkinde uçak...
  2. clamentine

Güney Amerika Yol Arkadaşı

Ynt: Güney Amerika Yol Arkadaşı Loganrory Siz gezinizi planladınız mı ve arkadaşınızı buldunuz mu? Durumunuzu ve düşüncenizi paylaşırsanız da memnun olurum lakin ne yaptığınızı merak ediyorum.
  3. clamentine

Ynt: Güney Amerika Yol Arkadaşı Merhaba japonyagezisi rumuzlu üye, Güney Amerika ülkeleri ile ilgili bilgi sahibi değilim genel ve alışık destinasyonların dışında bir bölge. Buluşup kahve içmek ve konuşmak konusunda ben de hen fikirim. Ekim ayında yaz sonunda çalışmaya başlayacağım.bu tarihten...
  4. clamentine

Ynt: Güney Amerika Yol Arkadaşı Merhaba, Güney Amerika'yı görme planınız ilgimi çekti. Hareket tarihiniz ve ülkeleri ziyaret sıranızı içeren seyahat programınız belli oldu mu? Seyahat arkadaşınızı bulduğunuzdan bahsetmişsiniz, 3. Kişi ben olabilirim diye düşünüyorum. Bir de Güney Amerika'da...
  5. clamentine

Kurban Bayramında Ne Yapmalı?

Ynt: Kurban Bayramında Ne Yapmalı? Merhaba, Kurban bayramı tatili değerlendirmek için çok güzel bir fırsat bence de. Birlikte bir program yapmaya ne dersiniz acaba? Ceylan
  6. clamentine

Temmuz Sonu İtalya Turu İçin Bayan Yol Arkadaşı

Ynt: Temmuz Sonu İtalya Turu İçin Bayan Yol Arkadaşı yanıtınız için teşekkür ederim, bende daha önce tur ile İtalya'yı gezmiştim, çok güzel geçmesini dilerim.
  7. clamentine

8-11 Ağustos Ramazan Bayramı Tatili

8-11 Ağustos tarihleri arasında 4 gün gezi planı yapan bayan arkadaşlar, gelin birlikte planlayalım bayram tatilimizi.
  8. clamentine

Temmuz Sonu İtalya Turu İçin Bayan Yol Arkadaşı

Ynt: Temmuz Sonu İtalya Turu İçin Bayan Yol Arkadaşı Merhaba, Aynı tarihlerde İtalya dışında başka bir ülke düşünür müsünüz? Örneğin Fransa,İngiltere,Amsterdam,Almanya
  9. clamentine

HİNDİSTAN

Ynt: HİNDİSTAN Merhaba, 2011 temmuz ayında ben ve gezenbilir'den tanıştığım bir kız arkadaşı ile bahsettiğiniz rotanın Yeni Delhi gidiş dönüş olmak üzere Jodhpu- Jaipur-Agra ve Varanasi şehirlerini gezdim. Delhi'de bir turizm firması bulduk ve o firma bize Delhi dışında konaklayacağımız...
  10. clamentine

Kuzey Hindistan ile İlgili Yorumlarınız

Sevgili Gezenbilir üyeleri, Temmuz ayında ben ve bir kız arkadaşımla Hindistan'a gideceğiz,programımızı da sizlerle paylaştım.Bir şehri programdan çıkartmamız gerekiyor,hangisi olduğuna karar vermedik henüz. Değerli vaktinizi ayırıp Delhi,Agra,Varanasi,Haridvar,Rishikesh,Amritsar ve Jaipur...
  11. clamentine

gezenbilir e teşekkür.

Sevgili gezenbilir, gezenbilir de gezi planlarımız başlığında bir kız arkadaşımla tanıştım ve 18-31 temmuz da hindistana gidiyoruz,biletlerimizi aldık. burada yapılan planlar istenirse bir yere varıyor,sadece biraz sabır,güven ve emek gerekiyor, gezi planlarımız başlığını açtığınız için...
  12. clamentine

Temmuz'da 15 Gün AVRUPA turu - tatil arkadaşı arıyorum..

Ynt: Temmuz'da 15 Gün AVRUPA turu - tatil arkadaşı arıyorum.. yanlız benim şöylede bir engelim var,temmuz ayından önce yurtdışı planı yapamıyorum,neon'un teklifi de bu sebeple bana cazip gelmişti,bunu önceki mesajımda yazmam gerekirdi afedersin.
  13. clamentine

Ynt: Temmuz'da 15 Gün AVRUPA turu - tatil arkadaşı arıyorum.. yeryuzuvatandası gezmek istediğin ülkelerin hiçbirini ben görmedim,kusra bakma ben hemen gitmek gibi bir plan yaptığını anladım,yanlış anlamışım,istersen bu planın için ayrı bir forum başlığı aç,neon'un sayfasını bununla meşgul...
  14. clamentine

Ynt: Temmuz'da 15 Gün AVRUPA turu - tatil arkadaşı arıyorum.. yeryuzuvatandaşı merhaba,bahsettiğiniz ülkelere şu an için gitmek bana mantıklı gelmedi soğuk olur diye düşünüyorum bence siz neon'un teklifini tekrar düşünün ,yaz olması ve kuzey avrupa ülkelerini görecek olmamız güzel bir fırsat en...
  15. clamentine

Temmuzda HindistanM

Ynt: Temmuzda HindistanM didem,mesajıma cevap yazmadın.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri