Clk PART-Business CARCARE kullanıcısının son içeriği

1. C

Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi

Okurken çok keyif aldım.
  2. C

Rangers & td5 & caretta off road & doğa

Rangers & td5 & caretta off road & doğa
  3. C

Fiat Jeep

Ynt: Fiat Jeep Aracın marka model ve tipinden çok benim ilgimi çeken orjinalliği oldu, araç marka ve modeli ne olursa olsun böyle orjinal araçlar Türkiye'de çok nadir görülebiliyo çok güzel çok hoş, gelirken onuda getirseydiniz ne güzel olurdu :) Paylaşımlarınız için çok teşekkürler
  4. C

2000 Model Discovery Td5 Alınır mı ?

Ynt: 2000 Model Discovery Td5 Alınır mı ? Öncelikle doğru bir araç almaya karar vermişsiniz. Land Rover araçlarının en sorunsuz ve en keyifli araçlarından biri diyebiliriz. Araç tam bir güvenlik harikası arazide ve şehir içinde size çok keyif verecektir. Land Rover araçlarını çok iyi tanıyan...
  5. C

Land Rover Yedek Parça-Ankara

CLK OTOMOTİV Ankara şaşmaz oto sanayi sitesinde LANDROVER oto yedek parça satmaktayız. LANDROVER araçlarının marka model gözelmeksizin tüm parçalarını bulabilirsiniz.Servis konusundada aracın modeline göre gönderebileceğim çok iyi işini bilen güvenilir ustalarım var. DEFENDER FREELANDER...
  6. C

Murat 124 Efsanesi Yeniden Canlanacak

Ynt: Murat 124 Efsanesi Yeniden Canlanacak Teşekkürler. Bazı orjinal parçalara ihtiyacım var. ön panjur (nikelaj) dış dikiz aynaları (nikelajlı) arka stoplar nereden bulabilaceğimi bilen varsa, yardımcı olursa sevinirim.
  7. C

Murat 124 Efsanesi Yeniden Canlanacak

Aracı ilk sahibinden aldım. Aldığım kişi aracı Bursadan 1976 yılında 0 km almış ve hiçbir parçasının orjinalliğini bozmadan muhafaza etmiş. Faturası yedek anahtarı ve kullanım kitapçığına kadar hepsi duruyor, araç 80.000 km de ve hiç motoru açılmamış, kaportasında hiç değişen parçası yok...
  8. C

Ankara'da ki Kaporta ve Boya Ustaları?

Ynt: Ankara'da ki Kaporta ve Boya Ustaları? Mesaj Sayısı: 5 Ynt: Ankara'da ki Kaporta ve Boya Ustaları? « Yanıtla #14 : Dün 22:26:05 » Alıntı -------------------------------------------------------------------------------- Alıntı sahibi: Clk PART-Business CARCARE, Tarihi: 07 Ocak...
  9. C

Ankara'da ki Kaporta ve Boya Ustaları?

Ynt: Ankara'da ki Kaporta ve Boya Ustaları? Engin usta bu piyasanın en iyi Defender ustalarındandır. Efendiliği kişiliği bakımından şiddetle tavsiye edeceğim bir ustadır. Parça konusunu ise clk otomotiv den temin edebilirsiniz. İrtibata geçmek içinde 0312 278 31 52 nolu telefondan...
  10. C

Offroad etkinlikleri

Ynt: Offroad etkinlikleri Merhaba Bende yeni üyeyim. ilgilendiğin formun içinde haber ver komutuna tıklaman yeterli.
  11. C

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Ben ikinci denemede bırakabildim. İlkinde 2 ay sonra tekrar başladım. Fakat 2. denememde 5 aydır içmiyorum artık içmeyide düşünmüyorum. İçenlerede kendilerini düşünmüyorlarsa çocuk ve torunlarını düşünmeleri istiyorum. Hastahanede tahlil peşinde koşacağımıza...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
psikanak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri