cokopirens kullanıcısının son içeriği

1. C

rrc için arazi şanzumanı

Ynt: rrc için arazi şanzumanı 1000 tl
  2. C

rrc için arazi şanzumanı

Ynt: rrc için arazi şanzumanı bulunmuştur
  3. C

Land Rover Arazi Şanzımanı (1.667 Oran)

Ynt: Land Rover Arazi Şanzımanı (1.667 Oran) takip
  4. C

rrc için arazi şanzumanı

85 model rrc için üzerinde 1.41 oranlı dişli olan arazi şanzumanı arıyorum. birde, 85 model için, hangi üst versiyonların komple ön konsolu uyar acaba? teşekkürler
  5. C

dereceli egzantirik

selamlar aracım 3.5 rrc 85 model dereceli egzantrik seti alıcam. iki adet var. birisi hight Compression ratio 9.35:1 diğeri Compression Ratios - 8.13, 8.25, 8.5:1 birde şöyle bir projem var, aracın pistonlarını vs değiştirerek 3.9 yapmak istiyorum. bu durumda 3.9 egzantiriğimi almak gerek...
  6. C

rrc kilometre teli

merhaba 85 model rrc için km teline ihtiyacım var. benimki kopmuş, km saatim çalışmıyor
  7. C

hella dyna view sis farı

Ynt: hella dyna view sis farı hocam karıştı biraz kafalar. hengi üründen var ve ne kadar, resimli olarak atabilirmisiniz? teşekkürler
  8. C

JEEP CJ8 SAC TAVAN HARDTOP,ARKA KAPI VE ÖN KÖŞELİ KAPILARI TAKIM

Ynt: JEEP CJ8 SAC TAVAN HARDTOP,ARKA KAPI VE ÖN KÖŞELİ KAPILARI TAKIM hocam şu kapıları 1000 tl ye bırak bana yaw.. aynı siteden alayım hemen
  9. C

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı acaba kaç paraya satıldı :)
  10. C

unimok 406 doka

Ynt: unimok 406 doka abi televizyonda gördük bu gece, ailecek severek izliyoruz :)
  11. C

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? ben dizelim ama donanımlıyım, mesela 31 goodrich lastiklerim var. gelebilirmiyim :)
  12. C

dizel cj ler

Ynt: dizel cj ler bide araziye çıkamadım ki daha hiç. şehir içinde kullnadığımdan, hem jeep zevkimi alıyorum hemde ekonomik oluyor. daha ne olsun
  13. C

dizel cj ler

Ynt: dizel cj ler namor arazide dik yokuşlara tırmanırken sorun oluyormu peki?
  14. C

dizel cj ler

Ynt: dizel cj ler valla ben aldığımda dizeldi napim... şehir içinde çok ekonomik 40 kr yakıyor ama gücü yok tabi orjinal kadar. haa aldığım 2 ay oldu bi defa çıktınmı araziye derseniz, hayır :) aslan kısmına gelince, parasını versinler dinazor bile beslerim hiç sorun değil :) yok mu yaw başka...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri