Concus kullanıcısının son içeriği

1. Concus

İstediğiniz Ebatlarda Lastikler Temin Edilir

Ynt: İstediğiniz Ebatlarda Lastikler Temin Edilir ikisi içinde aynı fiyat marka Toyo dur..
  2. Concus

Ynt: İstediğiniz Ebatlarda Lastikler Temin Edilir Yerim Bursa'da... Havale çıkarttığınız günden itibaren 2 hafta temin süresi oluşur. verdiğim fiyatlar 5 günlük sabit fiyatlar ufak oynamalar söz konusu oluyor gün geçtikce. Marka Toyo dur...
  3. Concus

Ynt: İstediğiniz Ebatlarda Lastikler Temin Edilir 275 tl kargo hariç..
  4. Concus

Ynt: İstediğiniz Ebatlarda Lastikler Temin Edilir Burak bey; istediğiniz ebattaki lastiği 275 TL. Kargo Hariç.
  5. Concus

Ynt: İstediğiniz Ebatlarda Lastikler Temin Edilir Engin bey ; verdiğim fiyat nakitfiyattır. stokda yok... serkan bey; mtler dediğim gibi yurt dışından geliyor..
  6. Concus

Ynt: İstediğiniz Ebatlarda Lastikler Temin Edilir Öncelikle işlerimden dolayı online olamadım kusuruma bakmayın arkadaşlar... MT Lastikler yurt dışından tedarik edileceği için 100 gün beklemeli geliyor... Kargo ücretini öderseniz 2 hafta içinde MT lastikleri temin edebilirim. İkinci el lastik...
  7. Concus

İstediğiniz ebatlarda lastikler temin edilir... Lastik ebatlarınızı özel mesaj olarak veya bu konu üzerinden iletirseniz fiyat verebilirim..
  8. Concus

Arazi Vitesi

Ynt: Arazi Vitesi adını koyarsam internet ortamında daha rahat araştırma yapıp bilgi toplayabilirim diye düşünüyorum...
  9. Concus

Arazi Vitesi

Ynt: Arazi Vitesi burada yazan sistemlerin hangisini baz almalıyım kendime peki ? benimki şu sistemdir diyebileceğim bir sistem adı varmı ? araştırıp öğrenmek istiyorum da
  10. Concus

Arazi Vitesi

Ynt: Arazi Vitesi Teşekkürler Göktuğ bey; birde şunu öğrenebilir miyim ? Jeep 4x4 Çekiş Sistemlerinin Çalışma Prensiplerindeki hangi gruba girmektedir elimdeki aracın çekiş sistemi ? ROCK-TRAC Çekiş Sistemi COMMAND-TRAC ÇEKİŞ SİSTEMİ SELEC-TRAC- Çok Seçenekli Çekiş Sistemi QUADRA - TRAC II...
  11. Concus

Arazi Vitesi

Ynt: Arazi Vitesi teşekkürler anlayan biri çıkar herhalde:)
  12. Concus

Arazi Vitesi

Ynt: Arazi Vitesi 60 model willys olarak geçiyor ruhsatta... bu zamana kadar şanzımanı değişmişmidir bilemiom :( direksiyon şöforüyüm açıkcası motordan şanzımandan hiç anlamam desem yeri var açıkcası..ı
  13. Concus

Arazi Vitesi

Merhaba arkadaşlar; Jeep konusunda oldukça yeniyim forumdaki gerek eski konuları gerekse yeni konuları okuyarak bilgi edinmeye çalışıyorum... "Jeep 4x4 Çekiş Sistemlerinin Çalışma Prensipleri" Konu başlığını inceliyordum.. Bu konuyu incelerken kendi aracımın vitesleir aklıma takıldı benimkisi...
  14. Concus

1958 Model Jeep ?..

Ynt: 1958 Model Jeep ?.. Ali Bey öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim... bu ilanı daha önce incelemiştim.. Açıkcası şu şekilde düşünüyorum mantığım yanlışmı bilmiyorum.. 60 tl ye 3 kat fiber koltuk döktürüp 60 tl gibi bir rakamada sünger ve kaplamasını yaptırabiliyorum... Ortalama 120 tl ye...
  15. Concus

1958 Model Jeep ?..

Ynt: 1958 Model Jeep ?.. saolasın... alalı 6 gün oldu ama bıktım diyebilirim :) daha doğrusu sabırsızlanıyorum gezmek için ama eksikleri tamamlamadan gezmekte istemiyorum... :) alette bir türlü çıkamadı tamirciden :) bugünde baskı balatasını değiştittirdim :( 110 + işçilikde bugün yara açtıı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri