Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km
insanın konu başlığını okuduğunda bile nutkunun tutulduğu muhteşem bir gezi olmuş
yüreğinize sağlık
Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?
açıkçası siteye aynı rota ile ilgili bir başlık açmıştım ancak pek yanıt alamadım
16 temmuzdan başlayan 15 günlük bir rota çizmiştik ancak yolun güvenli olmadığına dair çok sayıda uyarı aldık
arabamızı hazırlamış, kalacak...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
İzmir'den Gülen,doktorum
bizler gibi gezmeyi seven herkese merhabalar
gerçi üye olur olmaz, kendimi bile tanıtmadan, soru yağmuruma başladım ama kusura bakmayın artık :)
Ynt: Ford Connect'le Balkan Turu İçin Yardım?
siz bu geziyi yaptığınızda kaç gün sürdü? 14 günlük süre yeterli mi ?
bir de nerede konaklayıp nereyi sadece günübirlik gezmek gerekir bir kaç fikir verebilir misiniz
çadırımız ve uyku tulumlarımız var, yanımızda götüreceğiz. bildiğiniz güzel ve en...
Ynt: Ford Connect'le Balkan Turu İçin Yardım?
açıkçası mesajı yazdığım günden beri bakıyorum hergün, bir kişi de bir şey yazar mı acaba diye
Teşekkür ederim öneriniz için
Öncelikle herkese merhaba,
eşimle birlikte yaz için tatil planı yaparken siteyi keşfettim ve hemen üye oldum. konu başlıkları arasında gezinirken inanılmaz bilgiler öğrendim, tüyolar yakaladım. Tüm paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler. :D
eşimle kısa süreli yurt dışı seyahatleri yaptık...