Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araç ilanlarında hepsi ayrı model gibi görünüyor...Sj kasada Samurai ve 413 farkı nedir? Almak için en uygun ve sorunsuz modeli hangisidir.Motor,üretim yılı vs...Kronik sorunları nelerdir...
Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010)
siteyi sürekli takipteyim.Bende bu etkinliğe Ankara dan binek aracımla ve ailemle birlikte katılmak istiyorum.
Ynt: Vitara Arazi Vites Sistemi.
benim aracımda bugün dikkatimi çeken bir olay oldu.Arazide 4 L konumunu birkaç kez kullandım herhangi bir sorun olmadı. fakat bugün aracımı satmak için pazarlık ettiğimiz bir arkadaş aracı kontrol için kullanırken Asvaltta 4 L de hız 50-60 Km geldiğinde araç...
Ynt: Vosvostan BUGGY :)
Süper bir makinaya benziyor.Böyle bir makinanın yaklaşık maliyeti nedir.Hani Mehmet usta bitanede bize yapta şöyle köyde dağda bayırlarda gezelim desek...
Ynt: 1992 Vitara JLX G16A Sıvı Radyatörü Soğutma Fanı Modifikasyonu
Aynı uygulamayı v6 lardada yapmamız mümkünmü acaba.Bildiğim kadarı ile hararet problemi bütün suzukilerde var...
Ynt: 95 Vitara 2.0 Automatic Yorumları
Mustafa bey öncelikle fikirlerinize saygı duyuyorum.yazdıklarınızda çok hakılısınız.
fakat eğer ikinci el araç alacaksak bu risk motoruna hiç anahtar vurulmamış araçlarda'da var en güzeli detaylı expertiz yaptırıp daha sonrası tamamen şans işi...yıllık...
ben motor açılmış araçlara yaklaşmayın fikrinize katılmıyorum.zira bizim bu araçlarımızın trigerini değiştirmek bile birçok arabanın motor yapımına bedeldir diye düşünüyorum.Sizin örnek verdiğiniz arkadaşınıza öncelikle geçmiş olsun.işinin ehli iyi bir...
Oğuz bey değerli tecrübelerinizi bizlere aktardığınız için teşekkürler....
Benim aracımda otomatik vitesli pek sevmemekle birlikte eşimle birlikte kullandığımız için tercih ettim.
Yakıt konusna gelince Km de Gaz lt fiyatı 1,70 tl civarında Km 250kr...
Ynt: ANDOFF 2010 Mahalli Off-Road Yarışı - Mühye (18-19 Eylül 2010)
Ankara Off-Road Şampiyonası 2. yarışı kulübümüz ANDOFF tarafından 19 Eylül 2010 Pazar günü Mühye Köyünde organize edilecek.
Ynt: Soğutma Suyu Problemi!
aracı ankaraya sorunsuzca getirdim....son mesajımdan beri işlerim dolayısı ile ancak geçen hafta memlekete yeni bir radyatör alıp gittim.radyatörü kendim söktüm ve yenisi ile değiştirdim.suyunu doldurdum aracı çalıştırdım yaptığım kontrollerden sonra hararet ibresi...
Ynt: Suzuki Muhtelif Parçalar Arıyorum
'' Birde vitesin alt tarafında bir düğme var ona basınca bir yazı çıkıyor göstergelerin sol tarafında o ne işe yarar.''
öncelikle aracınız hayırlı olsun.
over driver düğmesinden bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla.Aracı en son vitesden bir alta alır ve...
Ynt: Soğutma Suyu Problemi!
Ali bey yorumunuz için çok teşekkür ederim.
evet dediğiniz gibi yapılan bakımlar sırasında kapak contası değişti.kapakçıda taşlandı.motorcu geldi ölçümleri yaptı anlayacağınız ne gerekiyorsa hepsi yapıldı.değişmesi gerekenler değiştirildi.
Biraz önce radyatörün...