Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)
gardasım bızım araclara bakım yaptırma zamanımız geldı de japonların ole bı sorunu yok kı zaten onlar her daım bakım daa :D biz bu arada kandımıze bakım yapalım anadın mııı.... ;D
Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu
selam arkadaslar baktım kı ben yokum kendımı hatırlatayım dedım süleyman güleçyüz 31 yaşındayım otomotivle ugrasıyorum defender ım var bu kadar işte
Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010)
arkadaşlar sımdı duydum cok geçmıs olsun allah korumus cok da uzuldum ama cok sukur buna sukur dıelım tektar gecmıs olsun arkadaslar
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)
ya abıcım botun altında benım defender ı goren olmadı galıba ha nı foto yaa yok sa adam botla gectı parkuru dıye saymadınız mı ? :D
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği Duyurusu (17-18-19 Eylül 2010)
zerrın hanım gezenbılır stıcker lerınınden getırın lutfen araclarımızda olmayanlar var ozellık le benn ayrıca katılımınız ıcın cok tesekkur ederız
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği Duyurusu (17-18-19 Eylül 2010)
biz tesekkur ederız asıl gardasım boyle bır etkınlık ve spor dalında bızlerı bır araya getırıp onculuk yaptıgın ıcın tum sanayı esnafı ve güleçyüz grup adına tesekkürler