Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba..Alkovenli karavan yaptırmak üzere Renault Master şasi kabin kamyonet almak üzereyim..Renault kullanan karavancı arkadaşların görüşlerini öğrenmek isterim.
Merhaba..Batı Karadeniz gezisinden yeni dönmüş biri olarak size yedigöller bölgesi hakkında bilgi verebilirim. Bahsettiğiniz diğer yerlere gitmedim. Kastamonu merkezli bir geziydi benimki..yedigöller yolunda yapım çalışması devam ediyor..ayrıca elektrik şebekesi döşenmekte olduğu için yol pekçok...
mesajınızı yeni okuyabildim. Gezimizin tarihini bir hafta öne çektik,yani gittik,gezdik,döndük bile :) çok keyifli bir gezi oldu,yolunuz düşerse sizi İzmir'e bekleriz.
tüm doğasever arkadaşlara merhaba. 15-22 Ağustos tarihleri arasında Batı Karadeniz bölgesinde kamp yaparak gezmeyi planlıyorum. İzmir'den başlayacağım bu geziye. Kendim gibi doğasever arkadaşlar arıyorum. Hem kamp zevkini doyasıya tatmak,hem de benim gibi düşünen arkadaşlarla tanışmak istiyorum...
Ynt: 2015 Kefe Yaylası Kampı
bilgiler için teşekkürler..bu haftasonu değerlendirmeyi düşünüyorum,şenlikler yoksa tabi :) tamamen sakinlik istiyorum çünkü.
Ynt: 2015 Kefe Yaylası Kampı
merhaba. Kefe yaylasına nasıl gidiliyor ? Bir de rakım nedir? Kamp yerinin durumu nedir,ücretlendirme nasıl? bilgileri paylaşırsanız sevinirim.