cudberrys kullanıcısının son içeriği

1. cudberrys

Renault Master Kullananlar..

Uyarınız için teşekkür ederim..Size özelden mesaj yazıp daha detaylı bilgi verdim..Uygun olduğunuzda değerlendirirseniz sevinirim..
  2. cudberrys

Renault Master Kullananlar..

Merhaba..Alkovenli karavan yaptırmak üzere Renault Master şasi kabin kamyonet almak üzereyim..Renault kullanan karavancı arkadaşların görüşlerini öğrenmek isterim.
  3. cudberrys

Mercedes / Sprinter Minibüs Den Karavan Yaptırıyorum

merhaba..Rica etsem o malum firmayı bana da özelden yazar mısınız ? Benim de bazı olumsuz deneyimlerim oldu çünkü.
  4. cudberrys

Forumdaki Resimler Neden Görünmüyor ?

sene 2016 olmuş hala resimler yok..bize de gezenbilir'den ayrılmak düşüyor bu durumda...
  5. cudberrys

TURKAR 4x4 karavan

Turkar ciddiyetten uzak bir firma..Onun ipiyle kuyuya inmek mantıklı değil bana göre.
  6. cudberrys

Izmir Kamp Grubu

Sizinle benzer düşünceleri paylaşıyorum. Bu tarzı seven insanlarla bir araya gelebilmek isterim.
  7. cudberrys

Girdev Camp Fethiye

bu tavrınız nedeniyle hiç bir kampçı arkadaşa önereceğim bir yer değil...
  8. cudberrys

Bolu Yedigöller

yol oldukça bozuk ancak binek araçlar gidebiliyor..Fakat dikkatli seyir yapmanızı, fazla hızlanmamanızı tavsiye ederim.
  9. cudberrys

Bolu Yedigöller

bölgeden yeni döndüm..özel araç olmadan çıkmanız .çok zor..
  10. cudberrys

27-29 Ekim Batı Karadeniz Gezisi Hakkında Yardım

Merhaba..Batı Karadeniz gezisinden yeni dönmüş biri olarak size yedigöller bölgesi hakkında bilgi verebilirim. Bahsettiğiniz diğer yerlere gitmedim. Kastamonu merkezli bir geziydi benimki..yedigöller yolunda yapım çalışması devam ediyor..ayrıca elektrik şebekesi döşenmekte olduğu için yol pekçok...
  11. cudberrys

Batı Karadeniz Gezimizde Bize Eşlik Etmek İsteyen Arkadaşlar..

mesajınızı yeni okuyabildim. Gezimizin tarihini bir hafta öne çektik,yani gittik,gezdik,döndük bile :) çok keyifli bir gezi oldu,yolunuz düşerse sizi İzmir'e bekleriz.
  12. cudberrys

Batı Karadeniz Gezimizde Bize Eşlik Etmek İsteyen Arkadaşlar..

tüm doğasever arkadaşlara merhaba. 15-22 Ağustos tarihleri arasında Batı Karadeniz bölgesinde kamp yaparak gezmeyi planlıyorum. İzmir'den başlayacağım bu geziye. Kendim gibi doğasever arkadaşlar arıyorum. Hem kamp zevkini doyasıya tatmak,hem de benim gibi düşünen arkadaşlarla tanışmak istiyorum...
  13. cudberrys

2015 Kefe Yaylası Kampı

Ynt: 2015 Kefe Yaylası Kampı bilgiler için teşekkürler..bu haftasonu değerlendirmeyi düşünüyorum,şenlikler yoksa tabi :) tamamen sakinlik istiyorum çünkü.
  14. cudberrys

2015 Kefe Yaylası Kampı

Ynt: 2015 Kefe Yaylası Kampı merhaba. Kefe yaylasına nasıl gidiliyor ? Bir de rakım nedir? Kamp yerinin durumu nedir,ücretlendirme nasıl? bilgileri paylaşırsanız sevinirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR