Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender 110 Tadilatı Başladı
ahmet sende hiç allah korkusu yokmu
bizim landımız yok hiç düşünmüyonmu erkek çocuğudur gözü kalır
zorla nivayı sattıracan land aldıracan haberin olsun
kardeş ne arabayı parçalıyon parçacılığamı başlıyacan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ağzın sökmem diyo elim hadi sökelim diyo kardeş bu gidişle sen onun kasayı komple parçalarsın
ahmet aracın böyle parçalanmış halini görünce insan bundan adam olmaz diyo gözünü korkutuyo insanın ama işi yapan usta eller olunca tabiki çok güzel bi hal alacağını tahmin edebiliyorum hayırlı uğurlu olsun siz bu işe başladınız ya en kısa zamanda bunu...
kışın va steprize yollarda kullanabileceğim ok 144 diş yapısına sahip 185 60 15 ölçülerinde önere bileceğiniz las tik varmı
lastiklerin buzda iyi tutunması için kavucuk oranı fazla olmasını istiyorum
şimdiden önerileriniz için tşk ler
Ynt: Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım
abi hayırdır 550 metre halatla everestemi çıkaracan ladayı bizde dağcılık yaptık ama onun için 50 metre halat yeterli oluyordu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
bu arada buralarda fazla kaz olmazdı butaraflardada kaz fazla var...
Ynt: Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım
cenk bey zaten jandarmanın görevi avcılara ellerinden geldiğince gıcıklık yapmak bohçacılarada karışmamak ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
bordo bey efendi hani başladık diyorsunuz resimleri atmıyorsunuz merakta bırakmıyalım ladacı arkadaşları demi...
Ynt: Niva (LSD) Kilitli Diferansiyel Montajı
yani boşta kalan tekerin gücünüde dolu tekere aktarmakmı benim anladığım bu doğrumu
peki kilitli diferansiyel takılacağı zaman sadece kendi defransiyeli sökülüp kilitli defransiyelmi takılıyo hem önde hem arkayamı takılıyo
Ynt: Niva (LSD) Kilitli Diferansiyel Montajı
kilit ne için takılıyo ne işe yarıyo ben onu soruyorum zaten ladalarda bu kilit yokmu o viteslerden birisi difransiyel kilidi değilmi
şimdiden bilgilendirmeniz için tşk ler
Nivaya (LSD) Kilitli Diferansiyel Montajının
öne-arkaya kilit takmanınn ne gibi avantajları var orjinalinden ne farkı oluyor bu kilitleri takınca bu kilitlerden taktıran arkadaşlar varmı ne gibi bi maliyeti var
beyler bi land sahibi olma isteği içindeyim su anda elimde lada niva 1.7 var vede parça sorunu yok vede arzide bırakmıyacağına emin bi şekilde meralara çıkıyorum
araç ihalelerinden bi araç sahiplenmeyi düşünüyorum
yalnız landları alırken dikkat etmemiz gereken hususlar neler ilk önce aracı alıp...