dağcı06 kullanıcısının son içeriği

1. dağcı06

Ankara Dağcılık Kulübü Önerisi

Ynt: Ankara Dağcılık Kulübü Önerisi Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Ekim ayında görüşürüz ben internet sitenizi takip ediyorum ama yine de kayıt tarihinde haber verirsen sevinirim..
  2. dağcı06

Ynt: Ankara Dağcılık Kulübü Önerisi Yol parası falan sorun değilde dostum bu malzeme işi nasıl oluyor sonuçta bir maliyeti olacak bunun muhakkak :)
  3. dağcı06

Ynt: Ankara Dağcılık Kulübü Önerisi Teşekkürler kayıt döneminde tekrar yazarsan iyi olur peki bana maliyeti ne olur bu programın ;D
  4. dağcı06

Ynt: Ankara Dağcılık Kulübü Önerisi Dostum cevabın için teşekkür ederim. Aslında dağcılıkla amatör olarak uğraştım ama artık bir kulüple birlikte profesyonellik yolunda ilerlemek istiyorum.Ankara da birçok külüp var ama bir üniversite kulübünü seçmek daha mantıklı olur diye düşünüyorum.Peki...
  5. dağcı06

Ankara da hangi dağcılık kulübüne üye olmamı tavsiye edersiniz acaba 24 yaşındayım öğrenci olmayanların üniversitede ki dağcılık kulüplerine katılma şansı varmı ? Değerli abilerimin arkadaşlarımın tavsiyelerini bekliyorum teşekkürler..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,694
Kaydolan Son Üyemiz
OldSchoolV8

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri