dagkulu kullanıcısının son içeriği

1. D

Gaziantep; Köklüce Kanyonu

Ynt: Gaziantep; Köklüce Kanyonu rica ederim. faceden irtibata geçebilirsniz telefonumu falanda verebilirim size dediğim gibi araziyi avcumun içi gibi bilirim. herhangi bi sorun için arayabilirsiniz.
  2. D

Ynt: Gaziantep; Köklüce Kanyonu kazasız belasız geçmesi dileğiyle... iyi faliyetler.. yanlız tekrarlıyorum.. araçla bir süre ilerleyebilirsiniz. arklara zarar vermezseniz köylüyle sorun yaşamazsınız. kamp, yada piknik konaklaması için. malzemeleri sırt çantalarına doldurup yarım saat...
  3. D

Ynt: Gaziantep; Köklüce Kanyonu arkadaşım.. dediğim gib köyden sonra 20 dakikalık bi mesafeden sonra sola kıvrılıyor kanyon. 200 250 m daha gidersiniz sonra benim diyen araziaracıda giremez oraya.. unimog getir oda girmez.. yıllardır gidiyorum oraya avcumun içi gibi bilirim oraları. siz yine...
  4. D

Ynt: Gaziantep; Köklüce Kanyonu öyle bişey yok kardeşim gidemezsin... traktör bile çok çok zor. kanyonun 20 de birine girebiliyor.. kaldıki giren traktörde köye ve bi kaç tarlaya su arkını düzeltip çıkıyor.. oraya arazi araçlarıyla giderseniz arkları bozmak zorunda kalırsınız. ki kaldiki o da...
  5. D

Arkadaşlar gaziantepe 60 km uzaklıktaki bir ilçede köklüce kanyonu olarak bulunan bir bölge var, yaklaşık 10 yıldır. kaya tırmanış gereksinimlerimizi karşılayan bölgede halihazırda 30 civarı boltlu rota mevcut.. ilgilenenlerin bilgisine.
  6. D

Magellan için Harita

Ynt: Magellan için Harita arkadaşlar bana dağların haritaları lazım... nerden bulabileceğim konusunda bana bilgi verebilecek varmı acaba.
  7. D

Magellan Triton 500

Ynt: Magellan Triton 500 arkadaşlar selam. bende triton 500 aldım. aslında bir arkadaşında belirttiği gibi explorest serisinden bişey alacaktım ama firmada görüştüğüm yetkili artık üretiminin yapılmadığını söyledi ve bu cihazı almamı önerdi. şimdi sorum şu ben bu cihazı daha önce hiç...
  8. D

Trekking Grupları (Güneydoğu Anadolu)

Ynt: Trekking Grupları (Güneydoğu Anadolu) arkadaşlar biz gaziantepte yaşayan bir grup dağcıyız. ama bu bölge yükselti olarak kısır bir bölge olmasından dolayı kısa süreli faliyetlerimizi kaya tırmanışı ve treking şeklinde planlıyoruz. ilimizde kaya tırmanışına uygun 3 -4 yer mevcuttur...
  9. D

Gaziantep Ünivesitesi Dağcılık Topluluğu

kulübümüz 1993 yılında beri faliyet göstermektedir. ilgilenenlere web sitemizde aşağıdadır. http://www.gudatliyiz.biz/
  10. D

Türkiye Dağcılık Kulüpleri

Gaziantep Üniversitesi Dağcılık topluluğu GÜDAT

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,972
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre