Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2.8 Hilux'umu yeni kasa 2012 si ile değiştirmek istiyorum.
böyle bir araca sahipken ve yıllarca sorunsuz binebilecekken neden değiştiriyorsunuz, haddime değil belki ama pişman olunacak anlık bi heves olmasın sizinkisi? ben de aynısının 98 modeline sahip olduğum için biraz duygusal...
Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri
bizimle yemeğinizi ateşinizi güleryüzünüzü ve sohbetinizi paylaştığınız için teşekkürler berk,onur ve kemal abi..herşey çok güzeldi..
Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri
kemal abi fotoğraflar çok güzel eline sağlık, en yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle saygılar
Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012)
abi dr.ismail ben hani 2 yıl önce düzcede dosodun organizsyonunda çalmış söylemiştik,hatırlarsın diye düşündüm..gerçi haklısın ben sizin kadar aktif katılımcı olmadığımdan unutulmam doğal :) neyse adım ismail :)
biz de bu akşam gidiyoruz kemal bey,pamukova üzerinden gidiyoruz.. telefonum 0532 303 86 79 irtibata geçebiliriz gerekirse.. cb telsizimi 5 e ayarlicam söylenildiği gibi..saygılar
1- Ender Kurutlu 2 kişi Suzuki Vitara İstanbul Anadolu Yakası
2- Efe Karaismailoğlu 3 kişi LR Discovery İstanbul Avrupa Yakası
3- Burak Dokur 1 kisi. LR Discovery. Istanbul Anadolu...
Ynt: DOSOD 2. Koca Yayla Offroad Etkinliği, 2-3-4 Kasım
redbull kızları iyi hoş ta neden son 3 gün kalmasına rağmen talep çok az gibi görünüyo ? hatırladığım kadarıyla sayfalarca yorum yazılırdı dosodun organizasyon duyurusunun altına.. herneyse ben geliyorum 4 kişi toyota hilux.. :)