Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 Almayı Düşünüyorum, Tecrübelerinize İhtiyaç
herkese günaydın arkadaşlar bugün saat 2 de aracı görmek ve ustaya götürmek için randevulaştık.97 model 5.2 motor öncelikle nerelere bakılması gereken bir çıktı aldım (5 sayfa bunu tek tek uygulamam baya zor...
Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 Almayı Düşünüyorum, Tecrübelerinize İhtiyaç
yanıt için teşekkürler ,araç evin 2.aracı olacağından fazla bütçenin dışına çıkmak istemiyorum fakat fiyatlar arasında ki uçurum gözümü korkuttu. jeep tadına varıp bir daha o tat dan vazgeçmek istemiyorum. tadı...
Arkadaşlar aranıza katılmış bulunuyorum...yaklaşık 1 aylık araştırmalarım sonucu kendime uygun bütçeye ( 20-25 bin tl ) 5.2 97 model 22 bin tl ve 93 model 4.0 20 bin tl gc ve ne kadar şüphe ile yaklaşsam da...