davut gedikli kullanıcısının son içeriği

1. davut gedikli

bu da bizim emsalsiz çocuk

Ynt: Bu Da Bizim Emsalsiz Çocuk evet haklısınız hepinizden özür diliyorum hepsi benim hatam ama sorun yok :) zaten böyle sitelerin hepsinden üyeliğimi kaldırıyorum bana göre değil böyle muhabbetler biz cahil insanlarız, bukadar teknoleji bizi bozar herkese...
  2. davut gedikli

Ynt: Bu Da Bizim Emsalsiz Çocuk arkadaşım inanın günde kaç kişi geliyor nekadar saçma sapan sorular soruyorki kızmamak elde değil, anlayan anlamayan bir dünya insan kızıyorum tabi ama sizde bukadar emek verip böyle bir araç yapıp ta kullanamazsanız kızarsınız...
  3. davut gedikli

Ynt: Bu Da Bizim Emsalsiz Çocuk öncelikle türkiyede birçok yerde cj 8 leri alıp kesip cj 7 yapıp satan arkadaşlar var. benim aracım kesme uydurma değildir. ben net ve açıklayıcı olsun diye yazıyorum ben bu aracı cj 5 diye satsam jepten anlamayan birisi alabilir...
  4. davut gedikli

Ynt: bu da bizim emsalsiz çocuk ve devamı
  5. davut gedikli

Ynt: bu da bizim emsalsiz çocuk bunlarda iç resimler
  6. davut gedikli

T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz.

Ynt: T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz. 1986 vw t3 carevella c davut gedikli trabzon 05336136773
  7. davut gedikli

Ynt: bu da bizim emsalsiz çocuk ayrıntılı bilgi isteyen arkadaşlara aracım 1979 model dmo çıkışlı cj 5 olarak görünüyor fakat aracım her cıvatasına kadar tamamen orjinal cj 7 amerikan versiyon dur. ekstra. yazlık kışlık. branda, harttop, hareketli direksiyon ve hidrolik tir...
  8. davut gedikli

Ynt: bu da bizim emsalsiz çocuk yorumlara çok teşekkür ederim :) evet aracım hala satlık ama inanın okadar saçma sapan sorular soranlar varki ne dicemi bilemiyorum. artık yanlış anlaşılmasın ama jeep ten anlayanda arıyor anlamayanda. 1986 orjinal cj 7 amerikan versiyon diyorum...
  9. davut gedikli

amerikan :) güzeli
  10. davut gedikli

T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz.

Ynt: T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz. arkadaşlar ben bu siteye aslında 4x4 kullanıyorum diye üye oldum fakat ben de bir t3 hastasıyım kendi t3 multivanımı sattım ve şimdi bana volkswagen T3 doca 1600 TD lazım arıyorum bulamıyorum aslında elimde bir tane var ama bana bir tane daha lazım bana yardımcı...
  11. davut gedikli

Neydim? Ne Oldum? (Necati)

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) kardeşim aracın çok güzel olmuş hayırlı olsun. da benimde 1996 model bir ladam var ben diğer aracın üstündeki ön camın üstündeki güneşliği nerden aldığınızı soracaktım ben bir tane almayı düşünüyorum ama bulamadım nerden bulabilirim kaç paraya temin edebilirim...
  12. davut gedikli

Arkadaşlar Nissan Patrol Hakkında Yardım

arkadaşlar bu siteyi yeni buldum ve çok hoşuma gitti. ve şimdi bir yardıma ihtiyacım var. iki tane nissanımız var bitanesi 90 model 5 vites turbodisel interkol fakat şanzımanda sorunlarımız var viteslere girerken ses yapıyor seklenbeçler lazım ve bulamıyorum. diğer arcımızında 86 model kısa...
  13. davut gedikli

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ben davut trabzon akçabattan aslında motosikletçiyim doğuştan yani jeep ciyimde biraz.dağları yaylaları gezmeyi seviyorum zaten tırcıyım çok geziyorum motosiklet tamircisiyim de www.tmsd.org.tr

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
karavanyapıyorum

SON KONULAR

Geri