Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover Bir Canlı mıdır Yoksa Bizim İnsana Verdiğimiz Değerin Yansıması mı?
Elbette,
Naci Usta ve Özellikle Engin Usta , İngiliz Kemal Usta'nın rahle-i tedrisatından hem çırakları olarak hem de oğulları olarak geçtiklerinden yazıda yer almayı fazlasıyla hak ediyorlar. Ancak ben...
Ynt: Land Rover Bir Canlı mıdır Yoksa Bizim İnsana Verdiğimiz Değerin Yansıması mı?
Sevgili Arkadaşlar,
Övgü dolu mesajlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.
Sizlere ve yol arkadaşlarınız Land'lara esenlikli yolculuklar diliyorum.
Önümüzdeki günlerde işlerimden fırsat bulunca Engin...
LAND ROVER BİR CANLI MIDIR?
YOKSA BİZİM İNSANA VERDİĞİMİZ DEĞERİN BİR YANSIMASI MI?
Merhaba arkadaşlar,
Bu siteyi ve özellikle Land Rover bölümünü ilgiyle izliyorum. Son aylarda biraz aksatsam da ilgimi yitirmedim.
Mesleğim gazetecilik olmasına karşın, otomotiv sektörüne, özellikle oto tamir...
Ynt: Defender Boyatma Konusunda Yardım
Merhaba Arkadaşlar,
Sözünü ettiğim listeyi aşağıda sunuyorum. Umarım faydalı olur. Liste ile ilgili belirtmek istediğim birkaç konu var:
a) Ankara oto Sanayiinin Şehir merkezinde olan bölümlerinin kapatılması ile Oto tamir esnafının bir çoğu dükkanlarını...
Ynt: Defender Boyatma Konusunda Yardım
Merhabalar,
bu mesajı göndermek için uzun süre bekledim ve ara sıra siteye girip Cafer Ustaya Defenderini yaptıran arkadaşa birileri yanıt verecek mi? diye bekledim.
Durumun ele alınışına üzüldüm. Şöyle ki:
1) Cafer Usta'yı da Ömer Usta'yı da yakından...