Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Navara Yapımı Hakkında Yardım Lütfen!!!!
Aşağıdaki linke tıklayıp aşağılara indiğinizde resimleri göreceksiniz.
https://www.facebook.com/natua.jeep/photos_all
Ynt: Navara Yapımı Hakkında Yardım Lütfen!!!!
Natua Jeep Balıkesir'de muhteşem bir Navara yapmıştı. Facebook sayfalarından detaylarını görebilirsiniz. Umut(sword7) da forumda yazınızı görünce yardımcı olacaktır.
Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:)
Evet bunları yazalı 2 yıldan birkaç gün fazla olmuş...Son durumu özetleyeyim. Arabamın kredisi bitti, bir kızım oldu 8 aylık şimdi:) Ben her gün bıkmadan forumları geziyorum, bazen Maslak Sanayiye uğruyorum bakınıyorum. İlan...
Ynt: Defender Kardeşliğine bir Üye Daha
Forumda izmitli bir arkadasta vardı 1-2 ay önce gözüme çarpmıştı. Hala duruyor mu emin değilim ama ilanlar kısmına bir göz atın isterseniz.
Ynt: satılık 3 adet defender 92 model
Komple revizyon olayına başladıysanız tebrik edeceğim valla. Forumda Takoser dışında bu işi yapacak birilerinin daha olması çok sevindirici.
Ben de kapalı kasa bir 110 arıyorum 87-89 model ama Ankara'ya gitmeye ihaleyle uğraşmaya dahi vakit bulamıyorum...
İste uzun bir süredir forumda cevabını bulamadığım sorunun yanıtı geldi sanıyorum. Cok sagol Umut. Bu arada Natuayi ve aracını keyifle takip etmeye devam ediyoruz.
Keyifli sürüşler hepinize. Ben de uzaktan izlemeye devam:(
Haklısınız benzer cok başlık gördüm den de ancak V184 ile RN 380'in bir arada monte edildiği bir konuya rastlamadım. Burada sanzimanlarin pumaya olan uyumu arasında bir fark yok mu?
Hazır bilen birileri buradayken şu soruya cevap verebilir mi acaba?
87-93 model arası 110 kasa Defender'a 130'luk V184 motor ile RN380 şanzıman uygulamak istesek ciddi tadilat gerekiyor mu? aracın mekaniğinde ne gibi oynamalar gerekir? Prizdirek boyu sıkıntı yaratır mı?
Sevgiler..
Ynt: Defender icin satılık 300 tdi motor aranıyor
Doğru bir sürü konu var ama rn380 ile puma hic Tantan'a gelmemiş sanki. Ben bir ara puma icin Ankara'dan birkaç kişiyle ve Ford yetkili servisleriyle görüşmüştüm full sıfır motor icin Bosch mazot pompasi manifoldu enjektorleri vs vs 9000 civarı...
Ynt: Defender icin satılık 300 tdi motor aranıyor
Gönlünüze göre olur inşallah. Ben de puma motor ile rn 380 sanziman arasındaki iliskiyi tam çözemedim. Puma motor ve rn 380 sanziman 1987-1993 arası 110 defender araçlara herhangi ciddi boyutlu bir tadilat gerekmeden monte edilebilir mı? Yoksa...
Ynt: Defender Kardeşliğine bir Üye Daha
Aracınızı yenileme sürecinde takip etmiştim ve çok özenmiştim bir çok konuda. Sanıyorum aracınızı satılığa çıkarmışsınız.
Acaba benzinli olması yüzünden dizel bir defender'a değişim mi düşünüyorsunuz yoksa Defender genel anlamda tatmin edici olmadı mı...