Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bir Pumada Erzurum Da Doguyor
ustam fotoraf paylaştım ama çizimden kasıt ölçü leriyse motorun atılış şekline göre deyişir uymaz biz öce motorun üstüne bi pilaka vidaladık sonra takaza bi pilaka saç vidaladık motoru yerine hizaladıtan sonra iki pilaka arasına iki saç puntaladık sonra söküp...
arkadaşlar 1.22 lik dişlilerim satılktır üç dişlidir 2 ay önce oto mekanik hüseyin ustadan aldım sagolsun temiz dişliler ama 35 lastikler geçti elime ondan 1.41 e geçiş yapıcam ilginelenler 05372400637 den ulaşabilir.
tarık abi motor kulaklarını motoru atma aşamasındayken yani üzerinde açılarını vererek puntalayıp söküp kaynak ettik ama bir bayayım üzerinde şema çıkarabilirsem yaparım yoksa sökmem lazım oda biraz uzun olur ama yinede bir bakayım .
arkadaşlar hursatlandırma konusun da sıkıntım var daha önce proje çizdirenler bana irtibat bigilerini verebilirmi daha önce burda kimse yapmadıgından biraz sıkıntılı gözüküyor.