Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar;
1979 model vw vestfalia t2b aldım. Aracımın ruhsat bölmesinde çeki demiri takılı kamp tipi minibus yazıyor. Minibus yazdıgı için zorunlu trafik sigortası 650 - 700 tl arası değişiyor proje aracımın orjinal karavan oldugunu nasıl kanıtlarım. Ve her yıl muayene yaptırmaktan nasıl...
Arkadaşlar ;
Bana zaman ayırdığınız için peşinen teşekkür ederim. Beim sorunum şöyle.
Ben yurt dışından eski model bir karavan getirmek istiyorum bu işin zorluğu kolaylı nedir bu işi başarabilirmiyim çokmu masraflı olur prosödürü nasıldır
Lütefen bu konuyla ilgili bilginiz varsa benimle yada...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
Merhaba ;
Arkadaşlar Fotaraflar varmı acaba mümkünse yardımcı olabilirmisniz hatta mümkünse dejavuvoscu@hotmail adresine yollarsanız çok sevinirim ben internet konusunda çok iyi değilim nerden ve nasıl...
Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey
Hocam,
Ben bir westfalia buldum 80 model lakın hava soğutmalı oldugunu oldugunu söylediler yani bildiğimiz vw kaplumbağnın motoruyla aynımı görüntü olarak bunu çok merak ediyorum benimle paylaşırsanız bu bilgiyi sevinirim. Diğer...
Bu aracı biliyorum yanlız içinden hamak çıkıyor ve yanlızca bir kişi yatabiliyor o yüzden bana pek uygun değil
İlginize teşekkür ederim :)
T3 Westfalia 1600 cc Arkadaşlar bu araç hakında bana bilgi verebilecek arkadaşlarımız varsa lütfen yardımcı olabilirmi almak istiyorum ama t2 lermi yoksa t3 mü karar veremedim sanıyorum ikiside aynı tip motoru kullanıyor
yardımlarınıza...
Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar
Hocam vallah süper birşey ya birde fiyatı olsa dahada iyi olacak biliyorsanız paylaşırmısınız
Voscakalın
Guven