dejavu kullanıcısının son içeriği

1. dejavu

Yeri burasımı yerimi bilmiyorum !

Ynt: Yeri burasımı yerimi bilmiyorum ! Arkadaşlar çok teşekkür ederim selamlar
  2. dejavu

Yeri burasımı yerimi bilmiyorum !

Arkadaşlar; 1979 model vw vestfalia t2b aldım. Aracımın ruhsat bölmesinde çeki demiri takılı kamp tipi minibus yazıyor. Minibus yazdıgı için zorunlu trafik sigortası 650 - 700 tl arası değişiyor proje aracımın orjinal karavan oldugunu nasıl kanıtlarım. Ve her yıl muayene yaptırmaktan nasıl...
  3. dejavu

Karavan Getirmek İçin Mümkünse bilgi istiyorum

Ynt: Karavan Getirmek İçin Mümkünse bilgi istiyorum
  4. dejavu

Ynt: Karavan Getirmek İçin Mümkünse bilgi istiyorum Teşekkür ederim
  5. dejavu

Ynt: Karavan Getirmek İçin Mümkünse bilgi istiyorum Hocam gerçekten maliyet bu kadar yüksekmi ? bir kaç örnek verseniz mümkünmüdür
  6. dejavu

Arkadaşlar ; Bana zaman ayırdığınız için peşinen teşekkür ederim. Beim sorunum şöyle. Ben yurt dışından eski model bir karavan getirmek istiyorum bu işin zorluğu kolaylı nedir bu işi başarabilirmiyim çokmu masraflı olur prosödürü nasıldır Lütefen bu konuyla ilgili bilginiz varsa benimle yada...
  7. dejavu

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Merhaba ; Arkadaşlar Fotaraflar varmı acaba mümkünse yardımcı olabilirmisniz hatta mümkünse dejavuvoscu@hotmail adresine yollarsanız çok sevinirim ben internet konusunda çok iyi değilim nerden ve nasıl...
  8. dejavu

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey Hocam ; Verdiğiniz bilgilere çok teşekkür ederim Saygılarımla Guven
  9. dejavu

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey Hocam, Ben bir westfalia buldum 80 model lakın hava soğutmalı oldugunu oldugunu söylediler yani bildiğimiz vw kaplumbağnın motoruyla aynımı görüntü olarak bunu çok merak ediyorum benimle paylaşırsanız bu bilgiyi sevinirim. Diğer...
  10. dejavu

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey Bu aracı biliyorum yanlız içinden hamak çıkıyor ve yanlızca bir kişi yatabiliyor o yüzden bana pek uygun değil İlginize teşekkür ederim :)
  11. dejavu

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey T3 Westfalia 1600 cc Arkadaşlar bu araç hakında bana bilgi verebilecek arkadaşlarımız varsa lütfen yardımcı olabilirmi almak istiyorum ama t2 lermi yoksa t3 mü karar veremedim sanıyorum ikiside aynı tip motoru kullanıyor yardımlarınıza...
  12. dejavu

Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar Hocam vallah süper birşey ya birde fiyatı olsa dahada iyi olacak biliyorsanız paylaşırmısınız Voscakalın Guven
  13. dejavu

Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları Güzelmiş resimler elinize saglık dejavu
  14. dejavu

Muğla Kamp Alanları

Ynt: Muğla Kamp Alanları Paylaşım için teşekkür ederim elinize sağlık Selamlar Güven
  15. dejavu

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Kazasız belasız binersiniz inşallah Darısı bana Selamlar Güven

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Geri