demirhanilhan kullanıcısının son içeriği

1. demirhanilhan

İzmit Kartepe Doğa Yürüyüşü (08 Mart 2009)

Ynt: İzmit Kartepe Doğa Yürüyüşü (08 Mart 2009) ÜŞÜDÜM ÜŞÜDÜM ÜŞÜDÜM AMA YIKILMADIM AYAKTAYIM.....HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM BANA VE BÜLENTE KATLANDIKLARI İÇİN..... ZEHRA VE ZEYNEP YARI YOLDAN DÖNMESEYDİLER İYİ OLACAKTI:) HERKEZE SEVGİLER
  2. demirhanilhan

8 Mart Pazar Kartepe Yürüyüşü Duyurusu

Ynt: 8 Mart Pazar Kartepe Yürüyüşü Duyurusu HAVALARA BAK. HATUNDAKİ EVET SERGİYİ BENDE BİLİYORUM AMA KISMET BU SEFER OLMAYACAĞIM....
  3. demirhanilhan

Ynt: 8 Mart Pazar Kartepe Yürüyüşü Duyurusu slm arkadaşlar ve bülo efendi...... ben maç saatine kadar susuyorum. maçta konuşacağım herkez kardan adamı görecek:)) pınarcım sende gelsene takılırdık:)
  4. demirhanilhan

Ynt: 8 Mart Pazar Kartepe Yürüyüşü Duyurusu adam bir mesaj yazıyor 40 yerde laf çakıyor inşallah iptal olmaz olum dilleme hemen yaaaa.... orda görüşmek üzere:) canım benim.
  5. demirhanilhan

Ynt: 8 Mart Pazar Kartepe Yürüyüşü Duyurusu bülent cim canım benim. gel olum gel kartopuyla avlayacağım seni:) tamda 7 numarayı kapmışım arif erdem:)
  6. demirhanilhan

Yalova - Erikli Yaylası Doğa Yürüyüşü (23 Kasım 2008)

Ynt: Yalova - Erikli Yaylası Doğa Yürüyüşü (23 Kasım 2008) kankam benim valla bende çok üzüldüm ama yapacak bişey yok artık.
  7. demirhanilhan

Ynt: Yalova - Erikli Yaylası Doğa Yürüyüşü (23 Kasım 2008) şekersen etkiler:)) değilsen çok daha zevkli bir yürüyüş olur.
  8. demirhanilhan

Ynt: Yalova - Erikli Yaylası Doğa Yürüyüşü (23 Kasım 2008) ÖDEMELER PEŞİN 60 YTL. DÖNÜŞ SAATİDE SANIRIM İSTANBULA 8 GİBİ OLUR:)
  9. demirhanilhan

Ynt: Yalova - Erikli Yaylası Doğa Yürüyüşü (23 Kasım 2008) birinci olmadığım geziye gelmem ben:)
  10. demirhanilhan

Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008)

Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) yaşanmışlıklarda harikaydı. kötü kaçırdın hemde:)
  11. demirhanilhan

Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) yine güzeldi:)
  12. demirhanilhan

Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) :) hadi bakalım....
  13. demirhanilhan

Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) sağol milim:) isimler içerisinde niğdem var o gerçekten niğdem mi yoksa çiğdemmi. niğdem se niğdelimi merak ettim.
  14. demirhanilhan

Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) Erdal abi günaydın. eyvallah bir sen duyarlı çıktın zaten:)
  15. demirhanilhan

Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) arkadaşlar 1 kişide benden ekleyin ilhan+1 :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR