denar kullanıcısının son içeriği

1. D

2002 Discovery Seri 2'ye Teyp Montajı Sorunu

Ynt: 2002 Discovery Seri 2'ye Teyp Montajı Sorunu ebayda buluyorum ama bulduğumun düzgün çalışıp çalışmayacağından emin değilim daha önemlisi farklı farklı modelleri ve soketleri var uyarmı uymazmı emin olamıyorum. güncel versiyon harita için nerelere bakabilirim fikriniz var mı?
  2. D

2002 Discovery Seri 2'ye Teyp Montajı Sorunu

Ynt: 2002 Discovery Seri 2'ye Teyp Montajı Sorunu herkese merhaba, bu konunun üzerinden çok geçmiş galiba ama başka alakasız bir yere yazmaktansa buraya yazmıyı tercih ettim umarım bir cevap veren olur. gümrükten 2003 td5 disco2 satın aldım, aracın kaporta işleri devam ettiği için daha hiç...
  3. D

Discovery Yedek Parça ve Kaporta Yardım

Ynt: Discovery Yedek Parça ve Kaporta Yardım doğrudur, tasişden aldım. Ama ben hala aracımın hangi tip olduğunu anlayamadım. satılık ilanlarından bakıyorum, benimkinde farklı gördüğüm orijinal cd-player radyo ve navigasyon işlerine yarayan bir cihaz var kaset çaların olduğu yerde.
  4. D

Ynt: Discovery Yedek Parça ve Kaporta Yardım Ödemelerle ilgili bir sıkıntı yok tüm ödemelerini yaptım aracı çıkardım, vergisini de ödedim zaten.
  5. D

Ynt: Discovery Yedek Parça ve Kaporta Yardım Aracın herhangi bir ruhsatı yok, gümrükte para cezasından dolayı terk edilmiş hasarlı bir araç, ben ihaleyle aldım. Bu tiplere göre neler değişiyor, hangisinin ne gibi farkları var bilen var mıdır anlamında sormuştum. Diğer bilgiler için teşekkürler.
  6. D

Herkese merhaba, Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve içinizde bu arçalarla ilgili oldukça tecrübeli olanlar gördüm, umarım bana da yardımcı olursunuz. Geçen hafta 2002 model discovery TD5 bir araç aldım, offroad hevesim yoktur aslında ama heralde kara ve deniz avı merakımdan olsa gerek 4X4 lere...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri