derinlik_sarhosu kullanıcısının son içeriği

1. derinlik_sarhosu

K.Maraş Mağraları

Ynt: K.Maraş Mağraları yarasa mağrası
  2. derinlik_sarhosu

K.Maraş Mağraları

K.Maraş Mağraları
  3. derinlik_sarhosu

Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası Tuğrul bey, sasplanet cache dosyalarının torentte paylaşımını nasıl yapacağız? indirme yapan arkadaşlar varsa bende bendeki dosyaları paylaşıma açmak istiyorum,
  4. derinlik_sarhosu

google earth~sas planet~navigasyon hakkinda

Ynt: google earth~sas planet~navigasyon hakkinda çok sık girmediğimden olsa gerek. iletişim için mesaj attım sanırım çözüm olur :)
  5. derinlik_sarhosu

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası kısa süreli denedim inmedi, basşka dosya da denedim onlarıda indiremedim bendemi sorun var bilmiyorum.
  6. derinlik_sarhosu

Ynt: google earth~sas planet~navigasyon hakkinda msn ekleyen arkadaşlara daha detaylı yardımcı olmaya çalışırım derinlik_sarhosuu@hotmail.com
  7. derinlik_sarhosu

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası 1-Saspalaneti Laptopunuzda harici usb gps ile kullanabilirniz.(earth brigde destekli google earth gibi-bunu bilmiyorum) 2-Evet, interneti bir defa haritaları yüklemek için kullancaksınız bir daha ihtiyacınız...
  8. derinlik_sarhosu

Ynt: google earth~sas planet~navigasyon hakkinda Selamlar, 2. nolu sorunuz cevaplandırabilirim, laptopunuza usb gps takarak (60 tl civarında ) sas planet programını kullanabilirsiniz ancak sasplanet programı navigasyon cihazları gibi sizi sesli yada görsel uyalarılar vererek yönlerdirmez. Sas...
  9. derinlik_sarhosu

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası aynen bende bir deneyeyim dedim torenti ama indirme yapamadım, normal şekilde şehirleri indirmeye devam ediyorum çanakkale bitmek üzere.
  10. derinlik_sarhosu

Amatör Telsizcilik Sınavı 2012

Ynt: Amatör Telsizcilik Sınavı 2012 umut bey sizinle dessatta tanışmıştık hatırlarsınız, kurs açacaktınız açıldı mı acaba? Telsiz olayını halen kavraya bilmiş değilim vhf ler uhf ler kafamda uçuşuyor :) sakaryada bana yardımcı olacak kimse yokmu telsiz konusunda dernek vss.
  11. derinlik_sarhosu

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası paylaşırım tabiki, ilk önce bilgisayarıma soğutucu fan almam lazım sonra torent olayını öğrenmeliyim malum dosyalar 2,5 - 3 gb civarında
  12. derinlik_sarhosu

Amatör Telsizcilik Sınavı 2012

Ynt: Amatör Telsizcilik Sınavı 2012 Başvuru tarihi geçti mi?
  13. derinlik_sarhosu

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası Merhaba, ben Adana, Sakarya, İzmit, İstanbul, Düzce, bolu, K.maraş, Osmaniye illerini sas planetle 1-14 ve 18 x le GOOGLE SATELLİTE MAPS, GOOGLE HYRBİRD, ve YAHOO HYRBİRD olarak indirdim ancak OsmMapnik vss başka...
  14. derinlik_sarhosu

sas planet yeni versiyon

sas planetin yeni versiyonu yayınlandı, google earth 2011 güncellemelerinide alıyor. linkten indirebilirsiniz. https://bitbucket.org/vdemidov/sas.planet/downloads/SAS.Planet.Nightly.120409.5334.7z
  15. derinlik_sarhosu

Navigasyon ekranında Google Haritasını Gerçek Görüntülerini Kullanan program

Ynt: Navigasyon ekranında Google Haritasını Gerçek Görüntülerini Kullanan program sas planetin yeni versiyonu yayınlandı, google earth 2011 güncellemelerinide alıyor. linkten indirebilirsiniz. https://bitbucket.org/vdemidov/sas.planet/downloads/SAS.Planet.Nightly.120409.5334.7z

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR