Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası
Sormayın 34 plakayı değişmedim...birde iki senedir kamyonet diye yapıyorlardı bu sene Buğra bey uyardı cinsini özel amaçlı yaptık hasarsızlık da kayboldu beni epey sarstı bu sene
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası
Hayırlı olsun ahmet Bey ben de 1000 TL'ye ziraat tan ancak yaptırabildim sırf bu yüzden çekme karavana döneceğim
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
Arkadaşlar şuan sakaryadayım burda karavanımla kalabileceğim kamping varmı
C6603 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Arkadaşlar şuan Antalyadayım karavanım 1999 model peugeot boxer karavanımın kayar kapısını dışardan açmak isterken elimde kaldı kulpu yarın antalya sanayisinde yaptırmam lazım özellikle antalyalı forumdaşlarımın bu konuda yönlendirebilecekleri sanayide birileri varsa malum bayram arife günü...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
merhaba arkadaşlar rizeden sakaryaya tayinim çıktı yani benim tayinim çıktı eşim öğretmen olduğu için onun tayininin çıkmasını bekliyorum ve sonra sakarya serdivan bölgesinden bir ev tutacağız inş okulu bir belli olsun ben şimdiden kaydımı buraya aldırayım...
geçen gün ayderdeydim baktım çadır kamping yazıyor fiyatlerı sordum çadır başı 25 istiyor karavan başı elektrik dahil 50 karavan yeri güzel değil ama çadır yeri idare eder...çadır yeri hotel restarant kısmının arasında bir kısmı boş bana göre insan kamp yaptımı özgür olmalı böyle sağında solund...
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS
tavsiye etmiyorum sayin seyyah54 su siralar cok siki denetim var iki taraftada gurcistandaki secimden sonra hukumetin degismesiyle gurcu tarafindaki memurlarin nezaketleri de azaldi bilgilerinize...
Dacia Duster için Sustalı Anahtar
merhaba arkadaslar benim duster aracim yok ama konuyu tesadufen gezinirken gordum ve bu konuda bir iki deneyimimi sizlerle paylasayim istedim yakin zamanda bir arkadasima 2012 corallasina oda sizin gibi cebimi deliyo yeni arabaya civi gibi anahtar yapmislar...