Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar herkese. ben de uzun süredir 1.6 jlx bakıyorum. geçen yıl hedef koyup para biriktireyim dedim 30 bin lira civarıydı. paramı biriktirdim bu yıl 40bin bandında geziyor. bu fiyatlar normal midir? yeni konu açmak istemedim benzer bir konu diye. jlx'e değer mi bu parayı vermek?
Ynt: Gökçeada Kamp Yeri Tavsiyesi (acil)
Selamlar. Keşke bayramdan önce girip bildirebilseydim. Gökçeada'da kamping olmasa da olur diyorsanız Gizliliman bölgesinde güzel bir yer var. En yakın köye 1 km uzaklıkta çam ağaçlarının altında çadır kuruyor insanlar. Önlerinde de muhteşem bir deniz...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhabalar sevgili gezenbilir ailesi. Nerden baksanız 1 yıldır siteyi sürekli ziyaret ediyorum. Pasif de olsam sürekli tartışılanları okuyarak kafamda canlandırarak paylaştıklarınızdan faydalanmaya çalışıyorum. Gerçekten ülke çapında bu denli başarılı bir...
Ynt: CJ 5 Günlük kullanım için uygunmu
Sevgili nboya bu EKO66 cihazının gerçekten işe yaradığına emin misin? İnternette ufak çaplı bi araştırma yapsanız görürsünüz yüzlerce insan var bu yalan dolan işlere inanan ve çok sıkıntılar çeken -ki zaten çok randımanlı bişey olsa satışları patlamaz...