dilemma kullanıcısının son içeriği

1. dilemma

Cankurtaran'dan Akyarma'ya Özel Parkur Trekkingi (6 Aralık 2009)

Ynt: Cankurtaran'dan Akyarma'ya Özel Parkur Trekkingi (6 Aralık 2009) fotografları gördum ama facebooktan verdiğin linkte ;D teşekkür ederim canım mahrum kalmadım :P
  2. dilemma

Ynt: Cankurtaran'dan Akyarma'ya Özel Parkur Trekkingi (6 Aralık 2009) siz görebiliyorsanız sorun bende o zaman :) denedım tekrar tekrar ama olmadı bıraz bekleyım bakalım
  3. dilemma

Ynt: Cankurtaran'dan Akyarma'ya Özel Parkur Trekkingi (6 Aralık 2009) merhaba arkadaşlar sesim cıkıyor sanırım :) fotografları ben mı göremıyorum sadece? x çıkıyor onların yerine :( merak ettım şu havayı evleri :D
  4. dilemma

Gezenbilir, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Davetlisi Olarak KKTC'de (9-14 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Davetlisi Olarak KKTC'de (9-14 Nisan 2009) kıbrıstan sevgiler :) öncelikle daü ögrencisi olarak bizlerle buluşmanız etkinliğe ortak olmanız mutluluk vericiydi ve gezenbilir üyesi olarak sizleri burda görmek ağırlamak tanıtmak gerçekten gurur...
  5. dilemma

Arkadaşımız Ebru'nun (dilemma) Doğum Günü Kutlu Olsun

canım benim çok sağol inşallah birlikte güzel günlere..
  6. dilemma

Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Doğa Yürüyüşü (01 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Doğa Yürüyüşü (01 Şubat 2009) en azından fotograflara öyle yansıtmışsınız bu bir taktik mi yoksa ;D
  7. dilemma

Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Doğa Yürüyüşü (01 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Doğa Yürüyüşü (01 Şubat 2009) merhaba arkadaşlar zamanınızı ne güzel değerlendiriyorsunuz fotograflara bakılırsa çok güzel bir o kadar da eglenceli bır yürüyüş olmuş havada çok güzel görünüyor ayağınıza sağlık izmirde olmak varmış...
  8. dilemma

Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009)

Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009) zıplayanbilir :D harika zıplıyorsunuz ya bayıldım ;D
  9. dilemma

Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009)

Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009) fotograflar harıka adım adım içeri girdim ve büyük bır zevkle bende gezdım sankı :) uzakta oldugu ıcın gelemeyen bır kişi olarak bu zevkıde bıze yasattıgınız bızımde bu güzellıklerı görmemızı sagladıgınız ıcın herkese ayrı ayrı...
  10. dilemma

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... atatürk
  11. dilemma

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... toprak
  12. dilemma

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... kıbrıs
  13. dilemma

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... ankara