Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cankurtaran'dan Akyarma'ya Özel Parkur Trekkingi (6 Aralık 2009)
siz görebiliyorsanız sorun bende o zaman :) denedım tekrar tekrar ama olmadı bıraz bekleyım bakalım
Ynt: Cankurtaran'dan Akyarma'ya Özel Parkur Trekkingi (6 Aralık 2009)
merhaba arkadaşlar sesim cıkıyor sanırım :) fotografları ben mı göremıyorum sadece? x çıkıyor onların yerine :( merak ettım şu havayı evleri :D
Ynt: Gezenbilir, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Davetlisi Olarak KKTC'de (9-14 Nisan 2009)
kıbrıstan sevgiler :) öncelikle daü ögrencisi olarak bizlerle buluşmanız etkinliğe ortak olmanız mutluluk vericiydi ve gezenbilir üyesi olarak sizleri burda görmek ağırlamak tanıtmak gerçekten gurur...
Ynt: Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Doğa Yürüyüşü (01 Şubat 2009)
en azından fotograflara öyle yansıtmışsınız bu bir taktik mi yoksa ;D
Ynt: Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Doğa Yürüyüşü (01 Şubat 2009)
merhaba arkadaşlar zamanınızı ne güzel değerlendiriyorsunuz fotograflara bakılırsa çok güzel bir o kadar da eglenceli bır yürüyüş olmuş havada çok güzel görünüyor ayağınıza sağlık izmirde olmak varmış...
Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009)
fotograflar harıka adım adım içeri girdim ve büyük bır zevkle bende gezdım sankı :) uzakta oldugu ıcın gelemeyen bır kişi olarak bu zevkıde bıze yasattıgınız bızımde bu güzellıklerı görmemızı sagladıgınız ıcın herkese ayrı ayrı...