dinamiq3 kullanıcısının son içeriği

1. dinamiq3

Koçullu - Ömerli Barajı

Pazar günü ara ara yoğun yağış altında rotanızı geçtim, gördüğüm bazı ara yollarıda denedim, şuan orta zorlukta. Bazı yerlerde su birikintileri ve kanallar oluşmuş, çoğu yol bozulmamış. Bu tarihten sonra yükseltme ve lastik mutlaka gerekli. Süre ilerledikçe daha da ağırlaşacaktır. Biz 4 araç...
  2. dinamiq3

4inch Te Flexi Ve Normal Yükseltme Kiti

Ynt: 4inch Te Flexi Ve Normal Yükseltme Kiti Her iki markayıda zj de test ettik, iron rock kesinlikle çok daha konforlu ve yumuşak.
  3. dinamiq3

4inch Te Flexi Ve Normal Yükseltme Kiti

Ynt: 4inch Te Flexi Ve Normal Yükseltme Kiti Kesinlikle flexi kullanın, ayarlanabilir kollar olması aracın çok daha stabil olmasını sağlayacaktır. Bu kiti wj de arkadaşım kullandı çok memnun kaldı, arazi ve asfalt performansı iyi. ön şaftı mafsallıya çevirmeniz lazım, bu her iki kit içinde...
  4. dinamiq3

Duster Adventure Team ( Kemerburgaz Civarı)

Ynt: Duster Adventure Team ( Kemerburgaz Civarı) Süper ;)
  5. dinamiq3

Bu Anahtar Zj'ye Mi Ait ? Zj'ye İse Nerede Kullanılıyor ?

Ynt: Bu Anahtar Zj'ye Mi Ait ? Zj'ye İse Nerede Kullanılıyor ? Pardon soruyu yanlış anlamışım ;)
  6. dinamiq3

Bu Anahtar Zj'ye Mi Ait ? Zj'ye İse Nerede Kullanılıyor ?

Ynt: Bu Anahtar Zj'ye Mi Ait ? Zj'ye İse Nerede Kullanılıyor ? yakıt depo kapağı anahtarı, xj lerde anahtarlı, zj yi hatırlamıyorum.
  7. dinamiq3

Hudoff 08,02,2015 Lopez Gezisi Görselleri

Ynt: Hudoff 08,02,2015 Lopez Gezisi Görselleri Güzel ve eglenceli bir gezi olmuş belliki, emeginize sağlık, habere konu olmanız daha güzel olmuş ;)
  8. dinamiq3

1998 Gc Zj 5,2 Ön Şaft Boşluk Tamiri!!!!!

Ynt: 1998 Gc Zj 5,2 Ön Şaft Boşluk Tamiri!!!!! Merhaba, İstanbul Bostancı sanayi, Ömür Şaft bu işin ustası, Telefon:(0216) 575 2770. Sorunu kendilerine anlatın size yardımcı olacaklardır.
  9. dinamiq3

Yükseltme Kiti Almadan Nasıl Yükseltme Yapılır?

Ynt: Yükseltme Kiti Almadan Nasıl Yükseltme Yapılır? Açıkçası ben bizim aracın orijinal hali ile çok konforlu olacağını sanmıyorum, arka makas etkisi çok.. Zj ye bindiğinde çok ciddi fark oluyor aralarında. Aracınızın üzerinde iyi bir kit var ise kasıntı yok ise konforun çok değişeceğini...
  10. dinamiq3

Ynt: Yükseltme Kiti Almadan Nasıl Yükseltme Yapılır? Dodikleriniz orjinal mi yoksa bushwaker tipi dodik mi? Eğere bushwaker tipi ise lastiği küçültüp aracı düşürdüğünüzde gözünüze hoş gelmeyebilir. Lastik ufalacağı için iyice içeride kalıcak ve dodikler çok dışardaymış gibi olacak. Ben şuan...
  11. dinamiq3

Ynt: Yükseltme Kiti Almadan Nasıl Yükseltme Yapılır? Benim bildiğim fabrikasyon ölçüsü 225/70/15 (27.4"), 235/75/15 (28.8) e geçerseniz yaklaşık %5 lik büyüme olur, orijinal hali ile daha büyüğü kullanabileceğinizi sanmıyorum. 30x9.5 içinde yine 2" gibi yükseltme şart.. Hep daha büyük daha...
  12. dinamiq3

Ynt: Yükseltme Kiti Almadan Nasıl Yükseltme Yapılır? Yükseltme var ise problem yok. Bende 3" skyjaker kit ile 31" BF AT lastik sorunsuz kullandım. Asfalt yada arazi koşullarında en ufak sürtme olmadı. Bu araç için en ideal ölçü bu, bir çok kişi bu ebadı kullanıyor, herhangi bir mekanik tadilat...
  13. dinamiq3

Ynt: Yükseltme Kiti Almadan Nasıl Yükseltme Yapılır? Merhaba, 3" yükseltme sağlıklı olacaktır. 2" yükseltmede sürtme problemi yaşayanlar oldu, çamurluk traşlaması yapmak zorunda kaldılar. Yükseltmeden bu lastiği uygulamanızı tavsiye etmem.
  14. dinamiq3

AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :)

Ynt: Agoff; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :) Sizede hak veriyorum, insanlar gittikleri yeri buldukları gibi bırakmıyorlar, iyi niyeti suistimal ediyorlar ne yazıkki. Bir yandan da bölgeyi bilen kişilerin tavsiyeleri önemli aslında, özellikle çekmeköy bölgesi karmaşık, her yer bir birine...
  15. dinamiq3

AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :)

Ynt: Agoff; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :) Bilmeyen arkadaşlar için bölgeyi iyi bile arkadaşlar şöyle bir çalışma yapabilir mesela; google maps üzerinden earth görünümünü seçerek orada parkurun asfalttan çıkış noktasını bulup sonra sağ tık ile "Mesafe ölç" tıklayarak başlangıç noktasını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri