Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu hesap babamın hesabı kendisini kaybettik bir rahatsızlıktan dolayı
Yıllardırvitirmek için uğraştığı ve bitirdikten bir yıl sonra vefat eden babamdan kalan ducato maxi karamanımızı buraya koyuyorum ilgilenen olursa verebiliriz.
Ynt: katlanır kamping mutfak seti nerede.
Merhaba cygnet,
İşinize yarar mı bilmiyorum, bir bakın. Aynı şeye benim de ihtiyacım vardı. Ancak TR deki fiyat çok uçuk geldiği için vazgeçtim.
http://www.unleyen.com/pinfo.asp?pid=836...
Ynt: Karavan Ruhsatı Olmadan Demonte Mobilya İle Trafikte Sorun Yaşarmıyız?
İlk mesajı yazarken bu ikilem arasında kalmıştım. Akıl ve mantık çerçevesinden bakınca Burak beyin dediği gibi olması gerekli. Ancak yaşadıklarımıza bakınca polisin sizi dinleyeceğini bile düşünmüyorum. Zaten hayalet...
Ynt: Karavan Ruhsatı Olmadan Demonte Mobilya İle Trafikte Sorun Yaşarmıyız?
Merhabalar,
Benim gibi camper dönüşümü için araç yaşının 5 yılı doldurmasını bekleyenlere yardımcı olacak düşünceleri görmek açısından;
- Konu koltuklara gelmişken; Öndeki 2' li koltuğu tekliye dönüştürmek istedim...
Ynt: Yerleşimden uzak yerde uzun süreli kamp için gerekenler nelerdir ?
Herkese teşekkürler,
Son durum un/hamur ve su temini ile ekmeğini kendin yap olarak belirlenmiştir.
Sevgi ve Saygılar...
Merhaba Barış Bey,
Karadenizli olarak Trabzon ekmeğini iyi biliyorum da, her yerde bulma imkanı yok. Mesut Bey' in de önerileri lokal kalıyor. Ben daha genel çözüm getiren öneri olabilir mi diye merak etmekteydim.
Sevgi ve...
Merhaba Levent Bey,
Bazen makarna ile birlikte ekmek yiyen benim gibilerin işi oldukça zor olacak desenize :D ;D :D . Olmadı sac üzerinde bazlama benzeri ekmek nasıl yapılır öğreneyim, hiç değilse enerji ile ilgili bir...