doctor_okko kullanıcısının son içeriği

1. doctor_okko

Grand Cherokee 3.1 Tdi

Ynt: Grand Cherokee 3.1 Tdi Arkadaşlar Grand Cherokee tabii ki arazi aracıdır. Bir hafta önce Keşan'da acayip kar yağdı ve ardından buz yaptı. Lastiklerim Firestone kışlık ve yeni. Bilhassa buzda ve lastik yarısına kadar karda denedim, süperdi. Diff klidini kullanmaya dahi gerek kalmadan...
  2. doctor_okko

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır siteyi takip ediyorum ve de yazıyorum ama tanışma köşesi yeni dikkatimi çekti :) Ben doktorum, üroloji uzmanıyım, 2003 model grand cherokee 2,7 crd sahibiyim, ameliyat stresini atmak ve yoğun iş temposundan sıyrılmak için kısa...
  3. doctor_okko

Olta ile Alabalık Avı

Ynt: Olta ile Alabalık Avı yaw arkadaşlar canım nasıl alabalık çekti anlatamam :) Bu fotoğraflar direk konur mu yaw :) Nerden bulup yiyecez biz bu meredi şimdi :))
  4. doctor_okko

Wj 'ciler Son Durum Ne, Kaç Kişiyiz Acaba?

Ynt: Wj 'ciler Son Durum Ne, Kaç Kişiyiz Acaba? tweeter değiştirmek için nereye gideyim de arabamın canını okumasınlar :)
  5. doctor_okko

Wj Hakkında Yardım!

Ynt: wj yardım lütfen işte benzer bir ses bende de oluyor kısa süreli değil mi?
  6. doctor_okko

Ynt: Wj 'ciler Son Durum Ne, Kaç Kişiyiz Acaba? Arkadaşlar sağ tweeter hoparlörüm bozuldu. değiştirmek için kokpiti sökmüyorlar değil mi? sadece ön bölümdeki plastik çıkıyor mu? Bir de pioneer navigasyon taksak nasıl olur?
  7. doctor_okko

Ynt: Wj 'ciler Son Durum Ne, Kaç Kişiyiz Acaba? ayrıca Sercan bey Erzurum da orası neresi :)
  8. doctor_okko

Ynt: Wj 'ciler Son Durum Ne, Kaç Kişiyiz Acaba? 2003 2,7 crd wj arkadaşlar benim birkaç teknik sorum da olacak başlık ne kadar işlevsel ona göre sorayım ;)
  9. doctor_okko

Wj Hakkında Yardım!

Ynt: wj yardım lütfen direksiyonda hiç ses yok. Arabadaki tek ses ayağımı gazdan şekince 1 saniye süren o ses oluyor
  10. doctor_okko

Wj Hakkında Yardım!

Ynt: wj yardım lütfen Arkadaşlar merhaba, Bende 2003 Grand Cherokee 2.7 CRD overland var. 100.000 Km'de. Bakımlarının hepsi düzenli yapılmış ancak 3 ve 4 viteste sanırım gaza basarken ayağımı gazdan hafif çektiğimde "hırt" diye bir ses geliyor. Arabada titreme falan olmuyor. Hatta ivmelenmesi...
  11. doctor_okko

Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... Ateş bey şimdi farkettim ismimin görünmediğini :) Oktay Akça :)) Herhalde yeni üye olduğum için görünmüyor.
  12. doctor_okko

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... Burası bayağı hoşuma gitti, meslek dışı bir uğraş hakkında konuşmak bile stresi azaltıyor arkadaşlar. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Kıvanç beyin tavsiye ettiği arabaya yarın bakmayı düşünüyorum. Ekonomik krizden dolayı 10.000 TL.'ye varan...
  13. doctor_okko

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... Ben hiç offroad yapmadım ama arabayı alırsam herhalde yaparım diye düşünüyorum. Bildiğim yer ise yok denecek kadar az; hem vaktim çok az hem de böyle bir tecrübem hiç olmadı. Offroad stresi azaltır mı ? Ne dersiniz ? :)
  14. doctor_okko

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... Ergun bey nerelere gezi düzenliyorsunuz ve bir gezi nekadar vakit alıyor? Sorabilir miyim acaba? :)
  15. doctor_okko

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... Teşekkür ederim Kıvanç bey, gerçekten de güzel bir araba. Benim baktığımdan 1 yıl eski ama daha temiz duruyor. Suadiyeye gidince ona da bakarım. Yavaş yavaş alma yoluna girdik artık :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,697
Kaydolan Son Üyemiz
ege87

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri