doğuşlu kullanıcısının son içeriği

1. doğuşlu

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları
  2. doğuşlu

Land Rover Fotoğrafları

3. doğuşlu

Land Rover Fotoğrafları

4. doğuşlu

Land Rover Fotoğrafları

5. doğuşlu

Murat ÖZ (TEZZMERTEK) Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir...

Ynt: Murat ÖZ (TEZZMERTEK) Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir... Başınız sağolsun Murat bey.Mekanları cennet olsun.
  6. doğuşlu

Land Rover Fotoğrafları

7. doğuşlu

Land Rover Fotoğrafları

8. doğuşlu

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim :)))))))))))
  9. doğuşlu

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Adam, lüks erkek kuaföründe oturmuş bir yandan sakal traşı olurken, bir yandan da elleri manikürlenmektedir. Manikürü yapan sarışın fıstık adamın ilgisini çekmekte gecikmez: - Güzelim, bu gece benimle çıkmaya ne dersin? Kız gülümser: - Özür dilerim ama ben evliyim. -...
  10. doğuşlu

Dünya'nın En Dayanıklı Cep Telefonu

Ynt: Dünya'nın En Dayanıklı Cep Telefonu
  11. doğuşlu

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Temel dursuna dert yanıyormuş .. '' Benim Fadime Yine Hamile '' diyee .. Dursun ...da : - Bunda Ne var ? Sevinsene demişş.. Temel -Ne sevinmesi Be adam bizim Fadime İlk hamileliğinde "İKİ ŞEHRİN HİKAYESİ"ni okuyordu , İkizimiz oldu. ikinci Hamileliğinde" ÜÇ...
  12. doğuşlu

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Karı koca bir barda oturuyorlar. Önlerindeki içkileri yudumlarken bardan içeri hoş bir hatun girer. Bizimkilerin yanına gelir, adama sarılarak öper. Karısına aldırmadan: - Nasılsın hayatım? Epey oldu görüşemedik, diyerek başka bir masaya gidip oturur. Adamın karısı...
  13. doğuşlu

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Karı koca bir barda oturuyorlar. Önlerindeki içkileri yudumlarken bardan içeri h...oş bir hatun girer. Bizimkilerin yanına gelir, adama sarılarak öper. Karısına aldırmadan: - Nasılsın hayatım? Epey oldu görüşemedik, diyerek başka bir masaya gidip oturur. Adamın karısı...
  14. doğuşlu

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Fıstık gibi bir sarışın kucağında bir bebek ile eczaneye girip; "-Bebeği tartmak ...istiyorum." deyince eczacı; "-Efendim bebek tartımız bozuk. Onun için anneler bebeklerini kucaklarına alıp büyük tartısına çıkıyorlar. Sonra ben bebeği kucağıma alıp anneyi bir daha...
  15. doğuşlu

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Elektrik süpürgesi satıcısı,bir apartman dairesinin kapısını çalmış,kapıyı açan ...bayana:hanımefendi,bu elimde görmüş olduğunuz kovanın içinde at pisliği var''demiş ve bu bir kova pisliği evin içine doğru savurarak döküvermiş.Sonra da:''Hanımefendi,elimdeki elektrik...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri