Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 4.7vs 2.7 - Arada Kaldım
yanıtım biraz geç olacak ama hala ilgileniyorsanız 4.7 hakkında deneyimimi ppaylaşayım.yaklaşık 1 yıldır 2002 model lpg li 4.7 kullanıyorum.benden önceki sahibi de arkadaşım olduğu için güvenerek aldım.öncesinde sizin gibi 2.7d düşünüyordum ama kafama yatan araç...
Ynt: Wj 4.7 Soğutma Suyu Eksilmesi
önceki gün sabah motor soğukken radyatör kapağını açtım görünürde su yoktu.tahliye bidonu da dahil iki litreden fazla su doldurdum.iş yerim on km gittim bi de akşam gelirken de o kadar doldurdum.birecik sanayide tavsiye edilen bi yere gittim.doldurduk baktık...
Ynt: Wj 4.7 Soğutma Suyu Eksilmesi
teşekkürler cevap için.silindir kapak contası sorunu olduğunu sanmıyorum(ki umarım değildir)aracın ilk çalışması rahat tekleme de yok.kalorifer peteği konusunda bir bilgim yok ama eğer ilgisi varsa evet bu son bahsettiğim çalıştırmada baya bir yüklendim...
Konu daha önce bir kere daha açılmış ama hiç cevap gelmemiş malesef.1 haftadır çalıştırdığımda coolant low diye uyarı alıyordum.bazen sönüyordu.su haznesine baktığımda çok az olduğunu farkettim.Acaba farketmedim mi diye ölçtürüp derece -40 çıkınca su ekledik.Uyarı söndü 20 km şehiriçi ardından...
Ynt: Soğutma Suyu Seviye Uyarısı Hakkında Yardım
konuyu hortlatmak gerekti :) güvendiğim bir arkadaşımdan 1 ay önce 4.7 grand cherokee aldım.aracın bir problemi de yoktu.son bir haftadır çalıştırınca coolant low yazısı çıkıyordu uyarı ekranında.belki farketmedim azalmıştır diye derecesini...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba herkese Urfa birecikten Ozan ben.Kayakla ve offroad la ilgileniyorum.siteyi uzun bir süredir takip ediyordum.4.7 g.cherokee sahibiyim.siteye ilgim arttı bu aralar o yüzden daha aktif olmaya karar verdim:)