Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2007-2011 model 3.0 crd almayı kafaya koydum. Overland ile limited arasındaki farkları biliyorum. Ama 2011 deki modellerin içinde s limited denilen bir model var. Bu sports modeli olup araziye uymayan bir modelimidir? Farkı avantajı nedir bilen var mı? 2,7 crd mi satışa çıkardım. Bir de tüm...
2007-2011 model 3.0 crd almayı kafaya koydum. Overland ile limited arasındaki farkları biliyorum. Ama 2011 deki modellerin içinde s limited denilen bir model var. Bu sports modeli olup araziye uymayan bir modelimidir? Farkı avantajı nedir bilen var mı? 2,7 crd mi satışa çıkardım. Bir de tüm...
Yok çözüldü. Evaparatorün içi polen filtresiz kullanımdan yaprak parçaları pislik dolmuş. Motoru çıkarttık elimizle tek tek temizledik. Daha sonra dezenfekte eden klima spreyleri ile temizlendi. [emoji4]sonunda koku kesildi[emoji1][emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şimdi servis manuelinde diyır ki moparın eevaparotör temizleyicisini sıkın. Ama piyasa da şu an böyle bir ürün yok. Burayı temizlediktrn sonra ne sıkıp temizlemeliyim?
Hocam torpidoyu çıkardım. Önüme gelen görüntü bu. Sağ üstte ızgaraların içinde sünger gözüküyor. Nasıl temizliycem tecrübeniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim