drozcanaslan kullanıcısının son içeriği

1. drozcanaslan

2005 Suzuki Grand Vitara 2.0 Benzin (merdiven Şase) İle Overland

Ynt: 2005 Suzuki Grand Vitara 2.0 Benzin (merdiven Şase) İle Overland Oğuz Bey, diferansiyelleri değiştirmem halinde ne gibi avantajım olur; konuyu açarsanız sevinirim. Ayrıca bu işlemin bana maliyeti ne olur; arıza yapma riski nedir? Bu konularda beni bilgilendirebilirseniz sevinirim. Saygılarımla
  2. drozcanaslan

yeni kasa 1,6 grand vitara ile dünya turu olurmu? ya da hangis araç olmalı?

Ynt: Yeni Kasa 1,6 Grand Vitara İle Dünya Turu Olurmu? Ya Da Hangis Araç Olmalı? Ben de GV 2.0 benzin otomatik vites 2005 model aracımla dünya turu düşünüyorum. haritanızda Irak ve Suudi Arabistan da var. Irak, iç savaş nedeniyel zor görünüyor. Suudi Arabistan ise, ülke içine turistik amaçlı...
  3. drozcanaslan

2005 Suzuki Grand Vitara 2.0 Benzin (merdiven Şase) İle Overland

Merhaba arkadaşlar, Uzun zamandır kendi aracımla Dünya Turu hayalim var. Beyin cerrahı olmam nedeniyle bu turu ancak parça parça gerçekleştirebilme şansına sahibim. 3 yıldır Suzuki Grand Vitara 2.0 benzinli 2005 model araç kullanıyorum. Üzerinde Bridgestone Dueler AT orjinal ebat lastik var...
  4. drozcanaslan

Trans Sibirya İçn Hangi Vx100:benzin Mi, Tdı' Mı?

Meraba, Daha önce Hatay'dan yola çıkıp İran-(veya Gürcistan-Azerbaycan)-Türkmenistan-Özbekistan-Rusya-Moğolistan-Rusya Vladivostok'a yapacağım gezi için hangi 4x4 şeklinde forumda başlık açmıştım. Bu gezi için Land Cruiser VX 100 2003-2006 arası bir modelde karar kıldım. Alacağım araçla...
  5. drozcanaslan

Trans Sibirya İçin 4x4

Ynt: Trans Sibirya İçin 4x4 Yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Defender aslında benim de seçeneklerim arasındaydı. Ancak rotalar çok uzun olacağı için konfor ve motor gürültüsü nedeniyle bir süre sonra beni bezdirmesinden çekiniyorum. Toyota VX 100 doğrusunu isterseniz en çok...
  6. drozcanaslan

Trans Sibirya İçin 4x4

Meraba, Şu an elimde 2005 model otomatik vites 2.0 benzinli Grand Vitara var. Hatay'dan yola çıkıp İran,Türkmenistan,Özbekistan,Kazakistan,Rusya,Moğolistan,Japon Denizi turu düşünüyorum. İlerde de uzun soluklu bir Afrika turu. Bu gezi için daha büyük bir aracın (Land Cruiser VX100, Nissan Patrol...
  7. drozcanaslan

Orta Asya Seyahati için Hangi Land Cruiser?

Meraba, Şu an bende Suzuki Grand Vitara 2.0 benzin 2005 model araç var. Uzun soluklu Orta Asya gezisi ve daha sonra da Afrika gezisi planlıyorum. Vitara bu planlar için çok küçük. Toyota Land Cruiser alıp modifiye etmeği düşünüyorum. Ancak böylesi bir gezi için hangi Land Cruiser olacağına karar...
  8. drozcanaslan

Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

meraba. az önce hüseyinle telefonda görüştük. yükseltme kiti almış ve teknisyeniyle beraber saatlerce uğraşmalarına rağmen takamamışlar. daha sonra gelen kitin disco kiti olduğunu farketmişler. sesi epey yorgun geliyordu ve bayaa kızgındı. şimdi taktıkları kiti sökmeye çalışıyorlar ve sanırım...
  9. drozcanaslan

1998 Model ZJ Görüşlerinizi Rica Ediyorum

Ynt: 1998 Model ZJ Görüşlerinizi Rica Ediyorum meraba arkadaşlar. öncelikle yorumlarınız için teşekkür ediyorum. epey bir düşünüp taşındıktan sonra alacağım aracın şimdilik tek aracım olacak olması ve işim dolayısıyla sürekli otoyolda kullanacak olmam; ayrıca da çok kilometre yapmamadan ve...
  10. drozcanaslan

1998 Model ZJ Görüşlerinizi Rica Ediyorum

meraba arkadaşlar. dağ taş bayır tepe gezmeyi, tırmanmayı seven ve her daim doğaya kaçmak için fırsat kollayan biriyim. Dağa giderken çoğu kez kamp alanına kadar kamp yüküyle taban tepiyorum; ki aktivitenin bu kısmı tam bir angarya. Bu angaryayı bir 4x4 'le keyfe dönüştürmeye ve bununla beraber...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,932
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri