dtkemoz kullanıcısının son içeriği

1. D

Ankarada Patrol Aracımı Yükseltme Yapabilecek Usta Arıyorum

aracımı yükseltme yapabilecek usta arıyorum,aracı Kastamonudan getirecem.aracı yükseltirken bizi sorunlara batırmayacak referanslı usta bilginiz varsa yardımcı olursanız memnun olurum.teşekkürleer
  2. D

Nissan Patrol Sahipleri Kaç Kişiyiz?

Ynt: Nissan Patrol Sahipleri Kaç Kişiyiz? teşekkürler.2013ün tüm ülkemize sağlık mutluluk getirmesi dileğiyle...saygılar.
  3. D

Ynt: Nissan Patrol Sahipleri Kaç Kişiyiz? araç 1999dan beri bende.istanbulda lada niva almaya giderken yol kenarında acıbademde otoparkta gördüm araca satılık kağıdı yapıştıracaklarmış,kağıdın yazısını bitirmiş şimdi yapıştıracaktım diyen rizeli bir galericiden aldım.emmi kavak ağaçlarının...
  4. D

Ynt: Nissan Patrol Sahipleri Kaç Kişiyiz? teşekkürler selamlar saygılar damdan düşen bilirmiş damdan düşenin halini,bizde de artık nissan patrol ailemizden biri oldu,kastamonuda tamirci olayı biraz sıkıntılı ama gidebildiği yere kadar patrol tutkusu devam edecek,bir tane qasqai aracım daha var...
  5. D

stop lambası

Ynt: stop lambası kafama göre stop uydurdum ama dişhekiminden bu kadar olur yinede eskisinden iyi görünüyor.
  6. D

stop lambası

aracımın arka stop lambası sağ kırık yenisini naslı bulabilirim orjinalliğini bozmak istemiyorum.1982 model gr160 kasa kısa şase foto ekleyebilirim.teşkkürler
  7. D

Ynt: Nissan Patrol Sahipleri Kaç Kişiyiz?
  8. D

9. D

10. D

11. D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Geri