duke kullanıcısının son içeriği

1. D

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? victorinox büyük boy cakı,gerber rex applegate cakı.2 sındende oldukca memnunum.tavsıye ederım.
  2. D

Merhabalar, Husky Çadır ve Kamp Malzemesi Ama Hangısı?

Ynt: Merhabalar, Husky Çadır ve Kamp Malzemesi Ama Hangısı? teşekkurler tavsıyelerınız ıcın.dıkkate alacagım.şimdiden iyi kamplar dilerim.
  3. D

Merhabalar, Husky Çadır ve Kamp Malzemesi Ama Hangısı?

merhabalar arkadaslar bende aranıza yenı katıldım,tanısma bolumunde kendımı tanıttım.sızlere cadır ve kamp malzemelerı hakkında bır kac sorum olacaktı.daha once kamp tecrubem olmadı ama artık daha fazla ilgilenmek istiyorum.ve bır yerlerden baslamam gerekıyor.4 mevsım kullanabılecegım saglam bır...
  4. D

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu merhabalar herkese.bende hakan ,bodrumda yasıyorum,aranıza yenı katıldım.sıtenızı cok begendım ve hemen uye oldum.verdiğiniz bilgiler cok faydalı ve ozenle hazırlanmıs.genelde gunubırlık trekkingler dısında kampcılk tecrubem olmadı.su an malzemelerı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri