Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: G Aranıyor Bulunamıyor
G İLE OFFROAD YAPACAKSANIZ OTOMATİKDEN ZİYADE MANUEL ARAÇ ALMALISINIZ DİZEL BULABİLİRSENİZ ÇOK
DAHA İYİ OLUR BULAMASSANIZ BENZİNLİDE FEVKALEDE İŞİNİZİ GÖRÜR ÖN ARKA DİFRANSİYAL KİLİDLERİN OLMASI GEREKİR KİLİD YOKSA OFFROAD RANDIMANI DÜŞÜK KALIR
Ynt: land cruıser 100 jant takas
ozgur bey fotograflari uygun gorur iseniz email adresinizi yazabilirseniz yarin atabilirim siz kullandigiz jantlarla mi takasi dusunuyorsuz yoksa yedekmi var jantlar ve lastikler cok temiz durumdadir
ARKADAŞLAR BENİM ARACIMDA 275/60/18 DUNLOP AT 23 GRAND TREK AT 23 113 H M+S LASTİKLERİ OLAN 5X150 18 İNÇ JANTLARI 16 İNÇ 5X150 ÖLÇÜLERİNDE LAND CRUISER JANTLARLA TAKAS VEYA SATIN ALMAK İSTİYORUM LASTİKLER 3000KM YOL YAPMIŞTIR İLGİLİ ARKADAŞLARLA GÖRÜŞEBİLİRİZ
Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.
bunların hepsi arz talep meselesi üstelik bazı araçlar zor bulunuyor böyle olunca elinde olanda fırsat bu fırsat deyip ha bire şiriyor özellikle land cruıser dizel altn gibi elinde olan kolay kolay satmıyor yurdt dışından...
Ynt: Arazide Otomatik Vites Sorunu?
chef kardeşim merhaba üstad arazide daha dogrusu offroad da yine söyluyorum tek kelimeyle manuel bunu söylerkende atmıyorum otomatik galloper otomatik pajero otomatık vx 100 otomatik hdj 80 ve final manuel hdj 80 bu araçları kullanan bir kardeşiniz...
Ynt: Arazide Otomatik Vites Sorunu?
ARKADAŞLAR ARAZİDE DAHA DOGRUSU OFFROAD DA ARAÇ KULLANACAKSANIZ ARACA DA HÜKMETMEK İSTİYORSANIZ TEK KELİMEYLE MANUEL VİTES ANLAŞILDIMI BİLMEM :D :D