Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
burada daha yeni başladı ince ince yağıyor. dün ve bugün yağmamıştı. hava çok soğuk her taraf bu içinde belediye çalışmıyo :D :D :D
orada ne var ne yok. bu arada benim arabanın arızaları tespit edildi bi çok parçası yurtdışı dediler, viraz denge malzmeleri...
ben genelde pazar günleri çıkıyorum,saban erkenden. bugün biraz kar yağınca bikaç arkadaşım akşam beki için efteni gölü kenarına gitmiş 3 tane ördek avlamışlar.nasipse bende pazar sabahı beke gidecem, bu sene çok fazla göç yok ama ne çıkarsa şansımıza.
Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu
Ad - Soyad: Gökhan Uzun
Doğum Tarihi: 08.10.1983
Memeleket: Düzce
Semt: Gölyaka
İkamet: Gölyaka - Merkez
İlgi alanı: Off-road, Doğa sporları, avcılık
Meslek: Esnaf
Medeni Hali: Evli, 1 çocuk.
sağolun arkadaşlar. konuşuruz tabiki avcı adamın konuşacak çok şeyi vardır:) . bu arada vakit iyice geç oldu ben kapatmak zorundayım forumdaki arkadaşlara iyi geceler diliyorum, görüşmek üzere.
resim ekleyemedim ama. aracım zaten ilanlarda var. ayrıca bir link gönderiyorum oradan bakabilirsiniz. evet fazlasıyla av merakım var malesef zehir gibi:)
http://www.sahibinden.com/4runner_turkiyede_tek-rakipsiz-74WQQaXQQ18582126WQQpXQQdisplayitem
Diğer arkadaşlarında bu konuyu değerlendirmeleri önemli. daha 10 gün olmasına rağmen katılım çok iyi ve dahada iyi olacak inşallah, o yüzden bu organizasyonu ölümsüzleştirmek harika olur... kişisel çekimlerde olacaktır mutlaka ama bir bütünün görünmesi çok...