Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar forumda arattım benzer bir konu bilgi bulamadım.
Ben 3 yıldır Ranger kullanıcısıyım. Defalarca polis kontrolüne girdim çıktım. Şirketim ticari faaliyetim yok. Köyde yaşıyorum. Özel olarak hususi kullanıyorum. Ancak ruhsatta ticari komyonet yazıyor bu araba için. Polis çevirmesinde 23...
Herkese merhaba. Ben forumda arattım ama daha önce açılmış konu başlığı bulamadım.
Ford Ranger aracım var yükseltilmiş. Muayeneden geçmesi için arka koruyucu demir gerekiyor. İstanbul'da bunu günlük şekilde muayene için veren yerler var ama Çanakkale ve çevresindeki offroad araç sahipleri için...
2016'da kalmış bir soru ama yeni bir başlık açmak istemedim. Yıl oldu 2021 Çanakkale'de hala güvenilir bir Jeep ustası yok mu? Jeep araba alırsak Çanakkale'de kime nereye gösterebilirim? Bilgisi ya da tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Merhaba Arkadaşlar. Bugün itibariyle yeni bir karavancıyım. Karavan teknik meselelerinden ve elektrik-elektronik işlerinden anlamıyorum. Bir leptop, tlf şarj gibi zaruri işler için bir inventör alıp takmak, kullanıma uygun hale getirmek, bir kopmuş kabloyu yeniden bağlamak gibi işler için...
Merhaba arkadaşlar. konuyu okudum ama güncel olarak bir sorum olacak. Ford Explorer 5.0 aldım 98 model. hiç tanımıyorum aracı, buradan baya bilgi edindim ve aldım. Sorum şu; İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz bu araçtan iyi anlayan usta var mı? Sürekli kontrol ettirebileceğim...
Arkadaşlar uzman danışmanlık istemiyorum, hemen bir kaç cümleyle yardımcı olursanız sevinirim.
şu aracı almayı düşünüyorum, nasıldır fiyatına değer mi, alırken neye dikkat edeyim neyini sorayım edeyim?
1986 Mitsubishi Pajero 2.6 19.900 TL Sahibinden satılık ikinci el - 358940562