Edirne Dağcısı kullanıcısının son içeriği

  1. Edirne Dağcısı

    Unimog

    Ynt: Unimog Bilgi verebilecek bir kişi yok galiba unimogçular arazideler herhalde
  2. Edirne Dağcısı

    niva yağ konusu

    Ynt: niva yağ konusu Motor yağı castrol GTX SAE 20W-50,şanzıman,difransiyel yağları ise EPX sae 80W-90 uygundur.
  3. Edirne Dağcısı

    Unimog

    Merhaba unümogların ruhsatta ne tip araç olarak geçiyor ve vergi konuları ne fiyatlarda bilgi verebilirmisiniz? arkadaşlar.
  4. Edirne Dağcısı

    Mercedes G mi? yoksa Unimog mu?

    Ynt: Mercedes G mi? yoksa Unimog mu? Sonuç ne olacak hangisini seçmeliyim ? böyle yarım metre batarak çamurdan,1 metre kardan,1.5 metre sudan geçen hangisidir?
  5. Edirne Dağcısı

    Mercedes G mi? yoksa Unimog mu?

    Değerli mercedes severler,arazide çok gezen biri olarak bana hangisini tavsiye edersiniz?en zor koşullarda bile kalmadan gidebileceğim,parça aradımmı bulunan,yakıttı tasarruflu sayılabilen hangisi olur sizce unümog mu?G classın hangi versiyonları olur sizce ?(max.110bg geçmeyen.)
  6. Edirne Dağcısı

    Lastik konusunda yardım.

    Ynt: Lastik konusunda yardım. 205-80-16 ebatı olur ama araç devirlenmeme 1 vites düşük yani 4 üncü viteste gitmek 1.viteste zor kalkmak debriyaj yakmak çamurluk sürtmesi gibi sorunlar çıkar.600-16 veya 205-70-16 ebatından büyük takmayın derim.lastiğin çapı büyümesin yeter.
  7. Edirne Dağcısı

    EDİRNE=SİBİRYA

    çok soğuk rüzgarda var kuru soğuk heryer dondu.cip bile http://www.dailymotion.com/video/xogvlt_edyrne-sybyrya_news
  8. Edirne Dağcısı

    Defender 110 Dizel

    Ustalar merhaba.Bende lada niva var yakıtından şikayetçiyim onu verip dizel 110 defender almayı düşünüyorum.2.5 dizel 5kapılı modellerin şehir içi ve dışı yakıt tüketimleri hakkında bilgi yazabilirmisiniz ?
  9. Edirne Dağcısı

    Sıfır Riskli Triger Kayış Değiştirme Yöntemi

    Ynt: Sıfır Riskli Triger Kayış Değiştirme Yöntemi esas normalde çok basit bir iş tek yapılması gereken kayış gergisi gevşeltiliyor ve motor krankı ve egzantirik kasnağı oynatılmadan kayış takılıp gerdiriliyor bu kadar basit. bizim ustalar oynatmadan yapamayanlar sorun yaratıyor sadece.
  10. Edirne Dağcısı

    Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

    Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! Rafineciler indirime gidiyor,rafineciler uğraşsın dursun ham petrolü işleye dursunlar, devlet sanki uğraşmış yorulmuş gibi bir emek sarfetmiş gibi vergi alsınlar ,esas olan indirilmesi gereken çok fazla ve haksız yere alınan verginin azaltılmasıdır.ben...
  11. Edirne Dağcısı

    GD 240 - GD 300

    Ynt: GD 240 - GD 300 Peki hepsinde ön ve arka kilit standartmı ?keçiyi satıp G ye geçiş yapmak istiyorumda.
  12. Edirne Dağcısı

    GD 240 - GD 300

    BU G serisindeki GD 240 ile GD 300 arasındaki fark nedir?Araştırmalarıma göre İkiside Dizel, Bg'lerimi farklı,bu modellerin hepsinde ön ve arka kilit standartmı acaba ?
  13. Edirne Dağcısı

    Kaporta ve Boya

    Ynt: Kaporta ve Boya Bence bir bisiklet bile boyamadıysanız işe kalkışmayın derim.Çok ince uğraşmanız gerekli sabırda gerekli tabiki boyatsanız daha iyi olur bence,birkaç yere sorun fiyatta değişiklikler olabilir.
  14. Edirne Dağcısı

    Kaporta ve Boya

    Ynt: Kaporta ve Boya Boyalar malzemeler filan 250, işçilik benden,e biraz takım lazım kompresör filan birazda bilgi ve deneyim gerekli hiç yapmamışsanız denemeyin derim araç felaket olur size daha pahalıya çıkar.
  15. Edirne Dağcısı

    Kaporta ve Boya

    Keçiyi 7 yıldan sonra kışlık kaporta bakımına aldım.Öncelikle çamurluk ve kapı altlarının çürüklerini hallattim.sonra lastiklerin arkaya çamur attığı bölgelere 1mm. galvaniz şaç işledim ve suyun sızabileceği dar bölgelere akrilik mastikle su sızdırmaz hale getirdim (mastik en kalitelisi...


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,471
Mesajlar
1,518,375
Kayıtlı Üye Sayımız
172,122
Kaydolan Son Üyemiz
yatakli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst