edzuynk kullanıcısının son içeriği

1. E

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Çift kavrama dct dsg değil tork konvertörlü diye biliyorum
  2. E

2013 kia sportage şanzımanları tam otomatik midir yoksa aynı mıdır? Mesela şu ilandaki araç için ne dersiniz? Kia ile hyundai aynı platform olduğundan soruyorum, sportage leri de çekme için kullanan çok var sanırım...
  3. E

kaç model Tusconlarda bu problem var sizinki hangi yıl üretimdi acaba? Subaru forester ya da benzeri günlük kullanımda da rahat konforlu bir binek çekici 4x4 SUV önerisi alabilir miyim? Motorunun ekonomik kullanım açısından maksimum 2.0 olması tercihim aslında.
  4. E

şu siteden epey bir match yaparak bilgi sahibi oldum. Sanırım 1500civarı bir karavanı Tuscon 1.6 bir araç, Ranger gibi rahat çekemez.
  5. E

Arkadaşlar Herkese selam, Bir haftadır 1400 kg boş ağırlıkta bir karavanı çekmek için (Gövde Boyu: 662cm, Genişlik: 230cm, Toplam uzunluk 774cm -link-) hangi araç uygun sorusunu araştırıyorum. Öncelikli sorum şu an günlük kullandığım araçla sanki sağlıklı ve güvenli bir çekiş yapamam gibi...
  6. E

Camp Caravan Fuarına Davetiye Paylaşılacak Mı?

Katılım ücreti olan 100 TL 'ye değer mi acaba, fikriniz nedir ? Ücretli kaydolan varsa yazsın bakalım
  7. E

Camp Caravan Fuarına Davetiye Paylaşılacak Mı?

hangi fuardan bahsediliyor, nerede ben kaçırdım konunun başını sanırım? En son İstanbulda Karavanist 2023e gitmiştim, yine bu bölgede mi?
  8. E

Aracım Karavanı Çeker Mi?

anladım ben de o fikre yakınım zaten. Teşekkürler
  9. E

Hmm. Teşekkürler. Peki 1.6 motorlar kaç kg a kadar çekebilir? Tork değerleri ile de önerebilirsiniz. Bir de aracın ağırlığı da önemlidir diye düşünüyorum, ford ranger çok güzel ancak benim öceliğim günlük kullanım için biraz daha ekonomik, rahat bir araç ayarlayabilir miyim ona çalışıyorum biraz...
  10. E

Çekme Karavan Tavsiyesi Hakkında

Selam arkadaşlar, FENDT Bianco Activ 515 SD model karavan düşünüyoruz. Modeli ve-veya markayı, ya da başka alman malı çekme karavanı kullananlardan görüş - fikir - öneri alabilir miyim? Hatta bunu çekebilecek araç önerisi de belirtirseniz harika olur :)...
  11. E

Selamlar, Ben de aranıza yeni katılanlardanım :) Düşündüğümüz çekme karavan 1400 kg ağırlığında (std. maksimum yükleme limiti 1700 kg, | Toplam uzunluk: 775cm | Toplam Vücut Uzunluğu: 660cm). Şimdi aslında elimde 1.5 twin turbo otomatik mini clubman var, ama benzinli ve 220 nm tork. olduğu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri