Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Termoelektrik (Peltier) Sistem Soğutucu ve Isıtıcılar
ya merhaba bu calısmada ılk olarak asama elektrık sıstemı ve bana bu elektrık sıstemını bırı anlatabılırmı yada amonyaklı mını dolapındakını
Ynt: 220 Volt Amonyaklı Buzdolabı 12 Volt ve LPG li Sisteme Dönüştürülebilir mi?
merhaba suan bu dolapın parcalarını tanıtıyorumda şu kenardakı ısı yapan kısmın adı ne acaba
calıstıgım projede kı herseyı arastırdım ama takıldım nokta şu ki içindeki elemanlar tam olarak neler ? ve bunların ne durumdaa dolap calıstırdıkları :) :-[
merhaba ben termoelektrik sistemli bir dolap alıp içini tamamen acıp sonra tek tek resımlerle vee ıcındekılerın anlatımı toplarkenkı tanımını fılan yapıcam odevım bu prjem yanı bana yardımcı olursanız sewınırım... :)